Santino Mirenna:

«Åj, det var datteren til programlederen»

Proffdanseren hadde ingen anelse om at det var Katrine Moholts datter han skulle be opp til dans.

SJEKKET OPP DATTEREN: Santino Mirenna (26) og Evelina Moholt (20) fant tonen etter fjorårets innspilling av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix
SJEKKET OPP DATTEREN: Santino Mirenna (26) og Evelina Moholt (20) fant tonen etter fjorårets innspilling av «Skal vi danse». Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det var i fjor høst at Santino Mirenna (26) for første gang deltok i den populære talentkonkurransen «Skal vi danse», som en av seriens proffdansere. I konkurransen fikk han Emilie Voe Nereng (24) som dansepartner hvor de klarte å danse seg til en imponerende fjerdeplass.

Det var imidlertid ikke det eneste Santino klarte å kapre. Han og selve programlederen Katrine Moholts (46) datter fant tonen på en av etterfestene til programmet, og i begynnelsen av året kunne han bekrefte til TV 2 at han og Evelina Moholt hadde blitt kjærester.

- Det er veldig, veldig koselig. Vi har ikke vært sammen så lenge. Det er ganske ferskt, sa danseren den gang.

- Det var full klaff

Santino forklarte videre at det var under innspillingen at han først fikk øynene opp for kjendisdatteren. Han tilbrakte mye tid med moren hennes i perioden, og synes det er spennende å ha henne som svigermor.

- Jeg kunne ikke fått en bedre svigermor enn Katrine. Hun er helt herlig, fortalte han, før kjæresten skjøt inn:

- Er det noen som heier på kjærligheten, så er det mamma. Hun synes dette bare er hyggelig, forklarte programlederens datter.

Nå forteller proffdanseren til «God Kveld Norge» at han ikke visste at det var programlederens datter han sjekket opp.

- Jeg visste ikke at Evelina var datteren til Katrine, sier Santino.

- Jeg tenkte at hun var veldig pen, og så begynte vi å snakke og danse litt. Jeg likte henne veldig godt, men jeg tenkte etterpå: «Åj, det var datteren til programlederen!», fortsetter han.

Evelina på sin side hadde ingenting imot å bli bedt opp til dans av italieneren.

- Det er så gøy å bli bedt opp til dans og få svingt seg litt med en som kan det. Det var god kjemi, vi datet litt og det var full klaff, forteller 20-åringen.

For øyeblikket har paret derimot tilbragt tiden fra hverandre da Santino bor i Bergen og jobber som treningsintruktør i Aktiv365, mens kjæresten Evelina bor i Oslo hvor hun skal begynne på musikk- og teaterskolen Bårdar til høsten.

STERK HISTORIE: Dommer i «Skal vi danse», Merete Lingjærde, forteller en sterk historie på TV2 i påsken. Video: TV2 Vis mer

Skadet under innspilling

Til tross for at han fant kjærligheten, gikk ikke forrige sesong av «Skal vi danse» plettfritt for italieneren. Han ble skadd under innspilling, og det spøkte lenge for om han i det hele tatt kunne være med videre.

Santino og Emilie hadde med seg Sophie Elise Isachsen (25) på parketten da førstnevnte plutselig pådro seg en skade i skulderen. Han fullførte dansen, men løp av parketten så fort det var dommernes tur.

DANSEPARTNERE: Santino Mirenna (26) og Emilie Nereng (20) klarte å kjempe seg helt til en fjerneplass i konkurransen. Foto: NTB Scanpix
DANSEPARTNERE: Santino Mirenna (26) og Emilie Nereng (20) klarte å kjempe seg helt til en fjerneplass i konkurransen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Han kom seg heldigvis til hektene igjen, og sørget altså for at paret var en uke unna pallplassering da de røyk ut.

- Jeg har kommet veldig langt, og det er så sterke konkurrenter som er igjen nå, sa «Voe» den gang.

ULYKKESFUGL: Emilie Nerengs dansepartner Santino Mirenna opplevde alle danseres mareritt på parketten. Nå er erstatteren klar. Video: Rød Løper/TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: «Ex on The Beach»-profil venter barn

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer