Ailo lurte alle med bryllups-melding

- Foreldrene mine lurer og venninnene er fornærmet. Ailo kjedet seg i går. Forelsket, men altså ikke gift, sier Anne Rimmen.

LURTE ALLE: Ailo Gaup lurte Anne Rimmens familie og venner med sin Twitter-melding i går. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås
LURTE ALLE: Ailo Gaup lurte Anne Rimmens familie og venner med sin Twitter-melding i går. Foto: Seher.no/Kirsti I. Ertsås Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: NRK-programlederen Anne Rimmen og den tidligere motorsykkel-proffen Ailo Gaup har vært sammen siden 2008, men har vært tause om brylllupsplaner.

Derfor var det mange som ble overrasket da Ailo Gaup natt til tirsdag la ut et bilde av en bryllupsattest Twitter, der det ser ut som de to har giftet seg.

På «bryllupsattesten» - som er på engelsk - står det at bryllupet skal ha blitt gjennomført 11. juni.

Seoghør.no har ikke lyktes å komme i i kontakt med Anne Rimmen eller Ailo Gaup. Men etter at meldingen hadde ligget ute noen timer og gratulasjonene strømmet inn, tok Anne Rimmen til motmæle på Twitter og ryddet opp i alle misforståelsene etter Ailos lureri.
 
- Foreldrene mine lurer og venninnene er fornærmet. Ailo kjedet seg i går. Forelsket, men altså ikke gift, skriver Anne Rimmen.


Anne Rimmen benyttet imidlertid sin Twitter-profil til å sende et stort hjerte til kjæresten, etter at han hadde lagt ut vielsesattesten.

Flere norske kjendiser har benyttet sjansen til å gratulere paret med bryllup etter at de la ut bildet av bryllupsattesten.

«@annerimmen for en luring!!! Var hos meg to dager etter og ikke sa en pipp???? Så fantastisk! Gratulerer sååååå masse<3 @ailogaup», skriver «Skal vi danse?»-proff og designer Nadya Khamitskaya i en melding på Twitter.

TV 2-sportens Jon Børrestad gratulerer også paret med å ha giftet seg.

«@annerimmen @ailogaup Grattis til begge to - ps samme dato som @marionett1 og meg. Joy.»Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg er nok litt forfengelig

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer