Ailo Gaup:

Ailo Gaup innlagt på sykehus

Det kunne gått galt da motorcrosseren krasjet i helgen. 

PÅ SYKEHUS: Ailo Gaup kunne på Instagram avsløre at et uhell på sykkelen i helgen sendte ham på sykehus. Her er han med Anne Rimmen på rød løper før Gullruten i 2015.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix
PÅ SYKEHUS: Ailo Gaup kunne på Instagram avsløre at et uhell på sykkelen i helgen sendte ham på sykehus. Her er han med Anne Rimmen på rød løper før Gullruten i 2015.  Foto: Marit Hommedal / NTB scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

(Seoghør.no): Motorcross-profil Ailo Gaup (38) kunne i går kveld avsløre at han ligger innlagt på sykehus, etter å ha vært i en ulykke i helgen som var. 38-åringen er en av landets mest profilerte innenfor idretten, men la opp det profesjonelle i 2009.

Han har likevel interessen, som nå har sørget for at han ligger innlagt på Ullevål universitetssykehus. Det var VG som først omtalte saken.

På sykehus

Gaup valgte selv å avsløre innleggelsen på Instagram, gjennom en rekke bilder. På bildene har han nakkekrage og sitter i rullestol. Det viser også Gaup som får en CT-scan av kroppen. Det hele viste seg heldigvis å gå bra.

Not my last rodeo ✌🏻

Et innlegg delt av Ailo Gaup (@ailogaup)

«High-sidet 180 av en isflekk, høyt og fort. Fikk trøbbel med å svelge osv etter hvert», skriver han under innlegget for å forklare.

Overfor avisen VG utdyper crosseren selv i en SMS:

- Jeg krasjet på motorsykkel. Tok meg imot med nakken. Ingen brudd, bare prolaps og litt forslått.

Det hele skal imidlertid ha gått bra for 38-åringen, som på Instagram konstaterer at dette ikke er hans «siste rodeo». Han har gjennom sin aktive karrière hatt flere bruddskader og operasjoner, og som ekstremsportutøver er noen knall og fall nærmest en del av hverdagen.

Ailo Gaup har foreløpig ikke besvart Seoghør.nos henvendelser mandag morgen.

Ble nylig far

På tross av å ikke delta i store mesterskap lenger, har 38-åringen klart å holde seg i rampelyset. I 2008 ble han sammen med NRK-profil Anne Rimmen (35), og i 2011 røpet NRK Sporten-profilen at hun falt for den meritterte freestyle motocross-kjøreren etter å ha møtt ham flere ganger ute på jobb:

- Jeg var veldig ærlig med sjefen min med én gang, og sendte mail om at jeg var forelsket i en idrettsutøver. «Jeg vet det ikke passer seg, men sånn er det», sa Rimmen til Det Nye den gang.

I midten av januar avslørte det profilerte paret at de skulle bli foreldre.

Kort tid senere bekreftet Rimmen overfor Seoghør.no at termin var til sommeren, og i juli kom den lille til verden. Den gledelige babynyheten ble avslørt av den nybakte faren på Instagram onsdag kveld:

- Bare gleder så langt. Ebbe kom til verden idet mora kom inn døra på sykehuset lørdag kveld. Gikk like fort hjem i dag. Har aldri kjørt mer forsiktig, skriver den tidligere motocross-proffen sammen med følgende hashtags: #besafe #ungemødre #stolteforeldre

I slutten av mai røpet Gaup på sin Instagram-profil at paret ventet en gutt, i forbindelse med at duoen la ut eneboligen sin i Kongsberg for salg.

LES OGSÅ: - Jeg satte med ned for å dø

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer