FORELSKET?: Ukrainas finalist Svetlana Loboda innrømmer at hun synes Alexander er så fantastisk at hun har begynt å bli litt forelsket i ham. Foto: Seher.no/Anders Myhren
FORELSKET?: Ukrainas finalist Svetlana Loboda innrømmer at hun synes Alexander er så fantastisk at hun har begynt å bli litt forelsket i ham. Foto: Seher.no/Anders MyhrenVis mer

- Åh, wow, det må jeg tenke litt mer på

Alexander reagerer med sjokk på MGP-sexbombens innrømmelse...

MOSKVA (SEHER.NO): Se Alexander stjele showet nederst i saken!

Mandag kveld var det duket for nok ët storslagent MGP-arrangement i Moskva, da det nederlandske bidraget The Toppers holdt en kjempefest på kjente MDM Theatre.

Og nok en gang var Norges vinnerhåp Alexander Rybak (22) den alle ønsket en bit av.

22-åringen var blant kveldens æresgjester og opptrådde med en ny låt fra sitt ferske album, samt MGP-bidraget "Fairytale".

Den norske storfavoritten var imidlertid ikke den eneste av MGP-finalistene som opptrådde.

Også den ukrainske sexbomben Svetlana Loboda (26) holdt en dampende het mini-konsert, og rett før forestillingen løp hun bort til Alexander og plantet et stort kyss på kinnet hans.

Søndag kunne Loboda avsløre overfor Seher.no at Alexander er en av hennes største favoritter foran den internasjonale finalen lørdag, og at hun til og med har begynt å utvikle følelser for den norske yndlingen.

- Ja, jeg har allerede begynt å forelske meg i ham, humret hun.

Når Seher.no overbringer Alexander nyheten, reagerer han med sjokk og et stort smil. 22-åringen har tidligere fortalt at Svetlana er hans store favoritt til å vinne MGP.

- Åh, wow...det må jeg si...det får vi jo bare tenke litt mer på, vi får se, humrer han.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: - Det er helt kvalmende!

Se Alexander stjele showet nedenfor:[obj:media:7763]