- Åh Gud, så tynn jeg ser ut

Men sangstjernen hevder hun føler seg sunn.

STERK KRITIKK: Nadines tynne utseende har fått folk til å sammenligne henne med både et skjelett og en kjærlighet på pinne. Foto: Stella / All Over
STERK KRITIKK: Nadines tynne utseende har fått folk til å sammenligne henne med både et skjelett og en kjærlighet på pinne. Foto: Stella / All Over Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sangstjernen Nadine Coyle (25) fra gruppen «Girls Aloud» har den siste tiden mottatt mye kritikk for sitt magre utseende.Da Coyle nylig opptrådte i London kom det en ny salve med kroppskritikk i verdenspressen. Blant annet skrev Daily Mail at hun nå ser ut som en «kjærlighet på pinne».Nå snakker sangstjernen selv ut om kritikken, og ifølge den britiske avisen er hun enig i at hun er tynn.- Jeg har sett på bilder av meg selv der jeg ser ekstremt tynn ut. Da har jeg tenkt: «Åh Gud». Men så ser man bilder der man har dobbelhake, eller er virkelig blek eller for brun.Tidligere i år ble det antatt at sangeren hadde en kroppsmasseindeks på 16.2, noe som er langt under det man kan kalle «normalen», som ligger mellom 18.5 og 24.9. Likevel mener Nadine at hun er en sunn jente, og at hun ikke er for mager.- Alle jenter har sine forskjellige perioder i løpet av året. Jeg går opp og ned i vekt. Jeg føler meg sunn, og jeg føler meg bra. Du kommer nok aldri til å høre meg si at jeg ser fantastisk ut, men jeg føler meg virkelig bra, sier Coyle.Kostholdseksperten Juliette Kellow sammenlignet tidligere stjernen med et skjelett, men Coyle har hele tiden nektet for at hun har slitt med spiseforstyrrelser.Bli fan av Seher.no på Facebook herSjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.noVi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.LES OGSÅ:

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer