- Aguilera var utro

Nå vil popstjernen forlate ektemannen uten å gi ham en krone i skilsmisseoppgjør.

BESKYLDES FOR UTROSKAP: En kilde nær Christina Aguilera sier til nettsiden TMZ.com at grunnen til popstjernens skilsmisse er at hun skal ha hatt en affære med en annen mann. Foto: All Over Press
BESKYLDES FOR UTROSKAP: En kilde nær Christina Aguilera sier til nettsiden TMZ.com at grunnen til popstjernens skilsmisse er at hun skal ha hatt en affære med en annen mann. Foto: All Over Press Vis mer
SEHER.NO:  Etter tirsdagens nyhet om Christina Aguileras separasjon fra ektemannen Jordan Bratman (33), har amerikanske medier vært fulle av spekulasjoner om årsakene til det uventete bruddet.

Nå hevder en kilde nær paret til den ofte godt informerte nettsiden TMZ.com at separasjonen skal ha kommet etter en affære mellom Aguilera (29) og en annen mann.

Aguilera ha så langt nektet å kommentere påstandene.

Selv om han skulle være den uskyldige tredjepart, skriver TMZ at Bratman neppe kan se fram til å få noen del av Aguileras formue i skilsmisseoppgjør.

Paret skal nemlig ha skrevet under en særeie-avtale før de giftet seg, som sikrer at Aguilera hverken trenger å betale ut noen andel av pengene hun har tjent mens de har vært sammen, eller noe underholdsbidrag, ifølge nettstedet.

Aguilera hevder at hun og eks-mannen forsøker å unngå et bittert brudd av hensyn til sønnen Max (2).

- Selv om Jordan og jeg er separert, er forpliktelsen til sønnen vår Max større enn noensinne, sa hun tidligere denne uken i en kort kommentar til People.

Bli fan av Seher.no på Facebook her! 

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.


LES OGSÅ:
Snakker om bruddet for første gang