- Aguilera var en drittsekk

De britiske stjernene fikk en alt annet enn hjertelig mottagelse, da de gjestet den amerikanske versjonen av «The Voice».

IKKE IMPONERT: Tom Parker, Max George, Jay McGuiness, Siva Kaneswara, og Nathan Sykes i bandet The Wanted stempler Christina Aguilera som en «drittsekk» etter at de møtte henne i TV-programmet «The Voice». Foto: Stella Pictures
IKKE IMPONERT: Tom Parker, Max George, Jay McGuiness, Siva Kaneswara, og Nathan Sykes i bandet The Wanted stempler Christina Aguilera som en «drittsekk» etter at de møtte henne i TV-programmet «The Voice». Foto: Stella Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Det britiske popbandet «The Wanted» gledet seg stort over å få opptre som gjesteartister i den amerikanske versjonen av TV-programmet «The Voice», hvor Christina Aguilera er en av menorene.

Men da bandet - som består av Tom Parker, Jay McGuiness, Siva Kaneswaran, Nathan Sykes og Max George - møtte henne bak scenen etter showet fikk de alt annet enn en hjertelig mottagelse.

- Hun er kanskje ikke en drittsekk privat, men hun var det mot oss. Hun satt bare der og ville ikke snakke med oss. Hun så ikke engang på oss.


- Hvem gjør sånt? sier guttene i et intervju med radiostasjonen Now FM.

Tidligere har Aguilera også fått kritikk for sin kjølige mottagelse av popstjernen Justin Bieber.

Bandmedlemmene sier de også var langt mer imponert over utseendet til Aguileras pop-rival - «American Idol»-dommer Jennifer Lopez - da de opptrådde i hennes program.

- J-Lo er utrolig het, mens Aguilera er ikke noe spesielt, sier de ifølge Daily Mail.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her


Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Jeg var aldri så feit som hun er nå

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer