PENT PAR: Christina og Jordan møtte hverandre i 2002 og giftet seg i november 2005. Nå har de kjøpt luksusvilla sammen. Foto: All Over Press
PENT PAR: Christina og Jordan møtte hverandre i 2002 og giftet seg i november 2005. Nå har de kjøpt luksusvilla sammen. Foto: All Over Press Vis mer

Aguilera kjøper Ozzys kåk

Gravide Christina Aguilera har kjøpt hus med plass til stor barneflokk.

Publisert

SEHER.NO: Gullstrupen Christina Aguilera (26) og ektemannen Jordan Bratman (30) kan glede seg over stor plass å boltre seg på fremover.


Paret skal ha punget ut med en god slump penger for huset  til Ozzy Osbourne i fasjonable Beverly Hills. Ifølge svenske Expressen, dreier det seg om nærmere 75 millioner norske kroner.


Luksusvillaen, kjent for norske seere gjennom MTV-serien 'The Osbournes', ble lagt ut for salg i april i år da Ozzy ikke lenger ønsket å bo i huset.


- Det er for mange dårlige minner knyttet til huset for meg. Det minner meg om den forferdelige tiden da Sharon fikk kreft og jeg og ungene var fullstendig dopa, sa Ozzy til nettstedet Glitter and gossip tidligere i år. 


LES OGSÅ: Osbourne-bæsj i posten!


Skal vi tro ryktene, er Aguilera godt på vei med sitt første barn. Bilder av hennes stadig voksende mage florerer på nett, og hennes far har bekreftet datterens graviditet.


Popprinsessen selv har allikevel ikke kommentert ryktene.


LES OGSÅ: Christina handlet barnetøy for 20.000 kroner!

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer