Agnes Kittelsen fikk mamma-sjokk

Da den «Kon-Tiki»-aktuelle skuespilleren ble mor som 25-åring gikk ikke alt som planlagt.

NYE GRENSER: – Nå føler jeg meg på plass som mor, jeg har ikke en gang lyst til å ta jobber som går på bekostning av Vetle. Jeg kjenner grensene på kroppen og på han, sier Agnes Kittelsen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no
NYE GRENSER: – Nå føler jeg meg på plass som mor, jeg har ikke en gang lyst til å ta jobber som går på bekostning av Vetle. Jeg kjenner grensene på kroppen og på han, sier Agnes Kittelsen. Foto: Anders Myhren/ Seher.no Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: «Max Manus»-stjernen Agnes Kittelsen (32) forteller at hun fikk et sjokk da hun, 25 år gammel, ble gravid og fikk sønnen Vetle (6).

– Det kom så kastende på meg! Livet hadde bare rullet av gårde. Jeg hadde ikke landet i meg selv ennå da jeg ble mor, jeg var så naiv, forteller Kittelsen til bladet KK.

Skuespilleren, som snart er klar med «Kon-Tiki»-filmen,  hadde først planlagt å ta med seg sønnen på alt hun skulle gjøre, men det ikke gikk helt etter planen.

- Jeg fikk en baby som absolutt ikke ville henge med på mitt liv. Det var en kaotisk tid fylt av dårlig samvittighet. 

Kittelsen forteller til KK at hun gradvis fikk mammalivet på plass, og at dette hjalp henne med å bli tryggere på seg selv. 

– Nå føler jeg meg på plass som mor, jeg har ikke en gang lyst til å ta jobber som går på bekostning av Vetle. Jeg kjenner grensene på kroppen og på han.

I «Kon-Tiki» spiller hun rollen som Liv Heyerdahl, konen til Thor Heyerdal, men i virkeligheten er hun singel.  Skjønnheten flyttet for to år siden fra samboer og barnefar Endre Hellestveit (36). De to er fremdeles gode venner, og bor kun 700 meter fra hverandre. 

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det viktigste er å være tilstede for Vetle

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer