BLIR MANN OG KONE: Skuespiller Agnes Kittelsen og musiker Lars Winnerbäck kom sammen til filmpremieren «Staying Alive», hvor hun har en av hovedrollene, i januar i år. Foto: Tore Skaar
BLIR MANN OG KONE: Skuespiller Agnes Kittelsen og musiker Lars Winnerbäck kom sammen til filmpremieren «Staying Alive», hvor hun har en av hovedrollene, i januar i år. Foto: Tore SkaarVis mer

Agnes Kittelsen er forlovet

Skuespilleren gifter seg med den svenske artisten Lars Winnerbäck.

SEOGHØR.NO: Skuespiller Agnes Kittelsen (35) og den svenske musikeren Lars Winnerbäck (39) er forlovet, og planlegger bryllup, skriver VG.

– Ja, vi skal gifte oss, skriver hun i en tekstmelding til avisen.

«Kon-Tiki»-stjernen og artisten har vært et par siden høsten 2013, og ett år senere viste de to seg på den røde løperen sammen for første gang.

- Vi har møttes siden september. Det blir mye planlegging og reiser til Oslo, men det gjør jeg jo gjerne, avslørte Winnerbäck om forholdet i et intervju med det svenske ukebladet Icakuriren i mai 2014.

Saken fortsetter under bildet.

FILMSTJERNE: Agnes Kittelsen på festpremieren til «Kon-Tiki» sensommeren 2012. Her sammen med (f.v) Jakob Oftebro, Pål Sverre Valheim Hagen, Tobias Santelmann, Odd-Magnus Williamson og Anders Baasmo Christiansen. Foto: NTB scanpix
FILMSTJERNE: Agnes Kittelsen på festpremieren til «Kon-Tiki» sensommeren 2012. Her sammen med (f.v) Jakob Oftebro, Pål Sverre Valheim Hagen, Tobias Santelmann, Odd-Magnus Williamson og Anders Baasmo Christiansen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Paret har stort sett holdt en svært lav offentlig profil, men i et intervju med VG Helg i januar lettet Kittelsen så vidt på sløret om sin ferske forlovede.

- Han er et reflektert, tenkende menneske (...) Jeg synes han er veldig, veldig klok. Og det er attraktivt, sa hun rosende om kjæresten dengang.

Agnes Kittelsen har sønnen Vetle med sin tidligere skuespillersamboer Endre Hellestveit (35).

LES OGSÅ: Lader opp til bryllupet med yoga

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.