<strong>SIDESPRANG:</strong> Åge Aleksandersen har tatt et oppgjør med sin fortid, og innrømmer at han har to barn utenfor ekteskap. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
SIDESPRANG: Åge Aleksandersen har tatt et oppgjør med sin fortid, og innrømmer at han har to barn utenfor ekteskap. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer

Åges ukjente datter

Åge Aleksendersen tar et oppgjør med sin fortid. Han har fått to barn utenfor ekteskap. Datteren Maria livnærer seg som stripper.

Publisert
Sist oppdatert

I pappas fotspor!


Åge Aleksandersen (56) er en av Norges mest populære artister gjennom tidene. Men privat har det til tider gått vilt for seg. Nå tar rockeren et oppgjør med sin fortid.


- Jeg beklager hver dag at mitt svik og min livsførsel for 25-30 år siden påfører mennesker jeg er glad i så mye smerte. Min familie har levd med at jeg på 70-tallet levde meget tøft og uten kontroll, og at min oppførsel resulterte i to barn utenfor mitt ekteskap. Disse to er selvfølgelig like hardt og uskyldig rammet. Skammen er det kun jeg som må bære, skriver Åge Aleksandersen. Artistens skriv er gjengitt i Se og Hør.


En av hans ukjente barn, er datteren Maria Eliassen (25). Hun står på scenen akkurat som pappa. Men hun synger ikke. Maria livnærer seg som stripper, og har også prydet forsiden av mannebladet Vi Menn. Maria er stolt av jobben sin, og regnes som en av Norges aller beste strippere. To ganger har hun sølv i NM i såkalt "pole dancing".


Maria møtte sin biologiske far for første gang da hun var åtte år. Men kontakten med Åge Aleksandersen har vært sporadisk.


- Vi har møtt hverandre en rekke ganger og snakker nå og da på telefonen. Han virker som en jordnær mann og har aldri tatt avstand fra meg, selv om jeg er danserinne og stripper, sier Maria i Se og Hør.


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer