Åges ukjente datter

Åge Aleksendersen tar et oppgjør med sin fortid. Han har fått to barn utenfor ekteskap. Datteren Maria livnærer seg som stripper.

SIDESPRANG: Åge Aleksandersen har tatt et oppgjør med sin fortid, og innrømmer at han har to barn utenfor ekteskap. Foto: Werner Juvik, Se og Hør
SIDESPRANG: Åge Aleksandersen har tatt et oppgjør med sin fortid, og innrømmer at han har to barn utenfor ekteskap. Foto: Werner Juvik, Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I pappas fotspor!

Åge Aleksandersen (56) er en av Norges mest populære artister gjennom tidene. Men privat har det til tider gått vilt for seg. Nå tar rockeren et oppgjør med sin fortid.

- Jeg beklager hver dag at mitt svik og min livsførsel for 25-30 år siden påfører mennesker jeg er glad i så mye smerte. Min familie har levd med at jeg på 70-tallet levde meget tøft og uten kontroll, og at min oppførsel resulterte i to barn utenfor mitt ekteskap. Disse to er selvfølgelig like hardt og uskyldig rammet. Skammen er det kun jeg som må bære, skriver Åge Aleksandersen. Artistens skriv er gjengitt i Se og Hør.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer