BAK LÅS OG SLÅ: Maria Eliassen er artistens datter. Hun er nå dømt for å ha oppbevart skytevåpen og marihuana i sin egen leilighet. Foto: Morten Krogh, Se og Hør
BAK LÅS OG SLÅ: Maria Eliassen er artistens datter. Hun er nå dømt for å ha oppbevart skytevåpen og marihuana i sin egen leilighet. Foto: Morten Krogh, Se og HørVis mer

Åges datter må i fengsel

Hun er dømt for å ha oppbevart våpen og hasj i leiligheten.

SEHER.NO: I fjor ble det kjent at den folkekjære artisten Åge Aleksandersen (58) har to barn utenfor ekteskapet.

Nå er datteren Maria Eliassen (28), som livnærer seg som stripper, dømt for å ha innehatt skytevåpen og dyrket og brukt marihuana i sin egen leilighet, ifølge Her og Nå.

- Jeg har alltid sett på meg selv som så fornuftig at jeg aldri kommer til å havne i fengsel. Jeg kommer nok til å være trist og gråte litt kvelden før jeg skal inn, sier hun til bladet.

Maria møtte sin biologiske far for første gang da hun var åtte år. Men kontakten med Åge Aleksandersen har vært sporadisk, og han skal være uvitende om at datteren om kort tid skal tilbringe tre uker bak lås og slå.

28-åringen, som ønsker å bygge seg opp en karriere som rapartist, skal ha innrømmet ulovlig besittelse av skytevåpen og oppbevaring av hasjplanter i retten. Hun er nå skremt over at hun faktisk har hatt våpen i leiligheten.

- Av en eller annen merkelig grunn havnet den der, det er en lang historie. Hvem vet hva som kunne ha hendt om den kom i feil hender?

Maria understreker at våpenet ikke var ment til å brukes.

- Men jeg måtte bare legge meg flat. Jeg deler leilighet med venninna mi, og det siste jeg ønsket, var å blande henne inn i dette.

LES HER: Åge får rojal rockefot