Åge vraket «Lys og varme»

- Det låt ikke bra, så jeg kasta skitten.

VILLE VRAKE «LYS OG VARME»: Åge Aleksandersen sier til Dagbladet at han opprinnelig ikke ville gi ut det som skulle bli to av hans største hitlåter gjennom karrieren. Foto: SCANPIX
VILLE VRAKE «LYS OG VARME»: Åge Aleksandersen sier til Dagbladet at han opprinnelig ikke ville gi ut det som skulle bli to av hans største hitlåter gjennom karrieren. Foto: SCANPIX Vis mer
SEHER.NO: Sangene «Lys og varme» og «Levva livet» er to av Åge Aleksandersens aller største hits og bidro i 1984 til å gjøre ham til allemannseie i Norge.

Men i et intervju med Dagbladet avslører 62-åringen at han opprinnelig ikke ville gi ut de to låtene - fordi han ikke syntes de hørtes bra ut.

- Det låt ikke bra så jeg kasta skitten, sier Aleksandersen i intervjuet.

Kun etter at plateselselskapet og hans manager insisterte, gikk Åge med på å gi ut sangene, som skulle bidra til hans definitive gjennombrudd.

- Jeg fikk ikke til de to sangene. Jeg forsøkte gang på gang, men de ble jo med på plata, sier Aleksandersen til Dagbladet.

25. oktober utgis en biografi om artisten, som er skrevet av journalisten Ole Jacob Hoel.

- Man skal vel være glad for at Åge hadde manager og plateselskap som passet på, sier han til Dagbladet.
 
Bli fan av Seher.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: - Vi hjelper dem med å betale i nettbank