PARYKK: Andre Agassi avbildet i 1989 før en Davies Cup-kamp og med hår selv Bjørn Borg ville misunt ham. Nå avslører han at den velkjente frisyren bare var parykk. Foto: All Over Press
PARYKK: Andre Agassi avbildet i 1989 før en Davies Cup-kamp og med hår selv Bjørn Borg ville misunt ham. Nå avslører han at den velkjente frisyren bare var parykk. Foto: All Over PressVis mer

Agassi hadde mer å skjule

Nok en hårreisende avsløring fra tennislegenden Andre Agassi.

SEHER.NO: Det tidligere tennisesset Andre Agassi (39) har tidligere innrømmet at han brukte narkotika mens han fortsatt var aktiv tennisspiller. Men det var ikke det eneste han skjulte i sin suksessrike karriere.

Nå har en langt mindre alvorlig innrømmelse fra selvbiografien "Open" kommet ut. Agassis velkjente løvefrisyre fra 90-tallet var nemlig en parykk.

Agassi spilte blant annet med parykken under finalen av French Open i 1990 for å skjule at han begynte å bli skallet.

- Hver morgen sto jeg opp og fant nok en del av min identitet på puta, i vasken eller i avløpet. Jeg spurte meg selv: Vil du bære en tupé? På tennisbanen? Jeg spurte meg selv, hva annet kan jeg gjøre?, skriver Agassi i boken.

Dagen før finalen i French Open fikk Agassi panikk da også parykken begynte å falle av. Med hjelp av broren Philly fikk de festet den med nåler og binders.


- Selvsagt kunne jeg spilt uten parykken, men hva ville alle journalistene ha skrevet om de visste at jeg hele tiden hadde brukt parykk? Under oppvarmingen før kampen ba jeg, men ikke om seier. Jeg ba om at parykken ikke skulle falle av.

Etter tapet i finalen mot Andrés Gómez, var det til slutt Agassis daværende kone, Brooke Shields, som overbeviste han om å barbere bort resten av håret. Siden har han spilt uten løvemanken...

Vi belønner gode kjendistips! Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901 (kr 1)!

LES OGSÅ: Agassi avslører sin dype hemmelighet