AVSLØRER ALT: I sin nye bok forteller Andre Agassi om narkotikabruken mens han var profesjonell tennisspiller. Her er han med sin tenniskone Steffi Graf. Foto: AP
AVSLØRER ALT: I sin nye bok forteller Andre Agassi om narkotikabruken mens han var profesjonell tennisspiller. Her er han med sin tenniskone Steffi Graf. Foto: APVis mer

Agassi avslører sin dype hemmelighet

- Jeg så faktisk fram til å fortelle historien, sier André Agassi.

SEHER.NO: Tennisesset André Agassi (39) er vant med å slå hardt, men i sin nye bok serverer han avsløringer som kommer til å ryste tennsiverdenen inn til beinet.

I boken "Open" avslører han at han på slutten av 90-tallet begynte å bruke det narkotiske stoffet crystal meth jevnlig – til tross for at han fortsatt var en av verdens beste tennisspillere.

- Jeg kan ikke si at det var avhengighet. Men mange vil nok si at hvis man bruker noe for å rømme, så har man et problem, sier en av tidenes største tennisspillere til People.

"Metamfetamin er et uforutsigbart stoff, der selv små doser kan føre til alvorlig forgiftning. Metamfetamin er kjemisk relatert til amfetamin, men effekten av metamfetamin er mer potent, den varer lenger og er mer skadelig for sentralnervesystemet," heter det om stoffet i Pasienthåndboka.

Agassi innrømmer overfor People at han ikke var nevneverdig bekymret for at fansen hans skulle finne ut av narkotikabruken.

- Jeg var litt bekymret, men ikke lenge. Jeg bærer hjertet utenfor skjorta og mine følelser var alltid skrevet i ansiktet mitt. Jeg så faktisk fram til å fortelle historien, sier han.

Deler av boken blir trykket i People og Sports Illustrated i slutten av denne uken og der kommer det flere detaljer om narkotikabruken, hans hårproblemer, det turbulente ekteskapet til Brooke Shields og hvordan han fant kjærligheten med sin nåværende kone Steffi Graf.

Agassi vant gjennom karrieren åtte grand slam-titler og OL-gull.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767.
 
LES OGSÅ: - Jeg var avhengig av dop