Afrikanske eventyr

I Afrika kan du kombinere spennende safari med avslappende badeferie. Det kalles pose og sekk.

MANGFOLDIG: Afrika har mye å by på, blant annet deilige streder. Foto: Apollo
MANGFOLDIG: Afrika har mye å by på, blant annet deilige streder. Foto: Apollo Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Afrika er synonymt med vakker, storslått natur. Apollo har valgt seg Kenya som chartermål, og kystbyen Mombasa er landets primære turistmagnet hva bading angår. Med beliggenhet ut mot Det indiske hav, ligger her Diani Beach med sine lange, hvite sandstrender med turkisfarget vann, kokospalmer og et vakkert korallrev. Her ligger flotte hoteller som selvsagt har alt som trengs av dykketilbud, og golfentusiaster vil finne en 18-hulls golfbane i området.

Er man først på disse breddegrader, er det nesten for dumt ikke å kombinere badeferien med safari. Det legges det da også opp til at du kan gjøre. Apollo setter sammen kombinasjonspakker som skal dekke alle behov.

Solia er for øvrig det selskapet som er råest på gunstig prisede safarier. Også Solia har konsentrert seg om Kenya, men selskapet tilbyr også reiser til Zanzibar, den nydelige øya i Det indiske hav som tilhører Tanzania.

Tidligere har kun reiseoperatøren Espnes flydd til ukjente Kapp Verde, men nå starter Star Tour charterflyginger til øygruppa i Atlanterhavet, vest for Senegal. Det er på øya Sal de fleste turistanleggene befinner seg, men det kan trygt anbefales å ta utflukter til en eller flere av de andre øyene, for eksempel den grønne perlen Santo Antão.Hvor: Mombasa, Kenya
Hvem: Apollo
Passer for: Barnefamilier og/eller par
Eksotisk fordi: Strand og safari i én pakke. Snakk om kontraster....
Pris fra: 8500 for en uke.

Hvor: Kapp Verde
Hvem: Star Tour
Passer for: Barnefamilier, pensjonister
Eksotisk fordi: Du er langt unna den oppgåtte løypa. Kapp Verde er stadig litt "uoppdaget".
Pris fra: 11 998 for ni dager.

Se video fra Kapp Verde her.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer