«Love Island»-stjernen Kaz Crossley:

Ærlige bilder: - Slo meg hardt

Blir hyllet etter dette.

ÅPEN OM UTFORDRINGENE: Realityprofil Kaz Crossley åpner seg om tung tid. Foto: Skjermdump fra Instagram / kazcrossley
ÅPEN OM UTFORDRINGENE: Realityprofil Kaz Crossley åpner seg om tung tid. Foto: Skjermdump fra Instagram / kazcrossley Vis mer
Publisert

Det er ikke sjeldent at det stormer rundt de største influenserne, noe den britiske realitystjernen Kaz Crossley (27) kan skrive under på.

Nylig tok hun til motmæle etter at en video av henne fra 2020 gikk viralt.

I videoen ble realityprofilen observert mens hun sniffet et hvitt pulver på flyplassen i Dubai. 27-åringen ble varetektsfengslet av lokalt politi på flyplassen mandag 13. februar i år idet hun skulle sette seg på et fly til Thailand for å jobbe frivillig.

Hun ble derimot løslatt fredag 17. februar og kunne fortsette reisen sin.

«LOVE ISLAND»: Det populære realityprogrammet gjør endringer. Video: TV 2 / ITV. Reporter: Celina Morken Vis mer

Oppgjør

I en video på Instagram delte «Love Island»-stjernen åpent om hendelsen, og fortalte det hun kalte «sin egen sannhet».

- Jeg føler at jeg skylder både meg selv og følgerne mine en avslutning på denne situasjonen. Det er en del år siden nå, og jeg er klar for å gå videre, uttalte hun, ifølge blant andre Daily Mail.

Åpner opp om lidelsen

Nå er det derimot noe helt annet som skaper overskrifter.

I et åpenhjertig innlegg på Instagram tar realitystjernen bladet fra munnen om den autoimmune sykdommen Alocepia areata.

Ifølge NHI er sykdommen flekkvist hårtap som kommer plutselig og i ung alder. Sykdommen forekommer hos både menn og kvinner, og kan innebære en alvorlig belastning for selvbilde og livskvalitet.

I Instagram-innlegget deler «Love Island»-profilen ærlige bilder av tilstanden, hvor man kan se skallede flekker rundt hårfestet. The Sun er blant mediene som har omtalt saken.

«Etter at jeg tok dette bildet i går kveld gråt jeg. Noen ganger kommer man til å ha dager hvor man ikke føler seg sterk og det er helt greit! Det er viktig å slippe det ut. Blandingen av å innse at jeg mister mer hår, samtidig som jeg skal reise tilbake til det 'virkelige liv' i Storbritannia, slo meg hardt», innrømmer realitystjernen.

Videre legger hun til at 2023 foreløpig ikke har blitt slik hun hadde sett for seg og innrømmer at det har vært noen tøffe måneder.

REALITY AWARDS: I dag ble det klart at Se og Hør Reality Awards arrangeres igjen i 2023. Video: Jenny Emilie Aas. Vis mer

Blir hyllet i kommentarfeltet

Kaz, som nylig vant «The Challenge UK», erkjenner også at hun er full av usikkerhet, spesielt ettersom hårtapet begynner å bli svært synlig. Hun påpeker derimot at hun skal klare å komme seg gjennom dette også.

«Til alle som går gjennom det samme som meg akkurat nå - jeg tenker på dere, men vi kommer oss gjennom dette sammen. Ikke la usikkerheten ta over tankene dine for lenge. Dette kommer vi til å fikse», skriver hun avslutningsvis i innlegget sitt.

HÅRTAP: Mayoo snakker i «Sofa» om at han tok grep etter at han opplevde hårtap. Video: TV 2 Vis mer

Innlegget har i skrivende stund fått i overkant av 400 kommentarer, og mange hyller «Love Island»-stjernen for at hun tør å dele åpent om sykdommen .

«Jeg elsker at du deler dette, Kaz», skriver influenseren Marvin Brooks, mens modellen Liberty Poole skriver:

«Du er fortsatt den vakreste jeg vet om».

LES OGSÅ: - Har gått til behandling for hårtap

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer