Juliane Snekkestad:

Ærlig om hundeproblem: - Slitsomt

Juliane Snekkestad forteller om gleden og utfordringene som hundemamma.

HUNDEEIER: Juliane Snekkestad har to hunder med samboeren Marius Borg Høiby. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør
HUNDEEIER: Juliane Snekkestad har to hunder med samboeren Marius Borg Høiby. Foto: Tor Lindseth/ Se og Hør Vis mer
Publisert

Mange tenker nok at den første tiden med hund bare er idyllisk og består av masse kos. Og det kan til tider være sånn, men ikke alltid.

Man skal nemlig gjennom mye læring før de fleste hunder blir som man ønsker, og målet for de fleste er nok å lære den firbente å ikke gjøre fra seg inne.

Etter noen måneder har familiens bestevenn som regel lært seg at toalettet er utendørs, men for modell og skuespiller Juliane Snekkestad (25) har det ikke gått så rett fram.

- Det er mest pes

Som kjent er Snekkestad samboer med kronprinsesse Mette-Marits (47) eldste sønn, Marius Borg Høiby (24), og sammen har de to hunder, Louie og Gabana.

Tirsdag denne uken gjester 25-åringen podkasten til hundetrener Maren Teien Rørvik, «Mitt liv med hund», hvor hun avslører at lille Louie på fem og et halvt år ikke bestandig gjør det lett for dem.

Skal vi tro Snekkestad kan hunden tisse inne 15 ganger om dagen, noe hun ønsker en slutt på.

- Det som er mest pes ... Altså tissing inne er jo uansett ikke noe gøy, men hadde han gjort det på gulvet så er det bare å tørke opp, sier Snekkestad i podkasten, og fortsetter:

- Men han har en greie med at han skal tisse i sofaer, på puter og i senga. Det er det mest slitsomme av alt.

25-åringen forteller at hun stadig må vaske sofatrekket, og at soveromsdøren i hjemmet deres alltid må være lukket.

- Hvis ikke går han inn og tisser. Når vi er i stua så må jeg fotfølge ham hele tiden, legger hun til.

Kongelig familie

Snekkestad legger imidlertid til at alle elsker og er forelsket i den lille hunden. Det gjør tilsynelatende også kronprinsesse Mette-Marit, som har delt bilde av Louie på sin private Instagram-profil.

«Endelig har barnebarnet kommet på hytta», skrev kronprinsessen i juli for snart to år siden til bildet av henne selv, hunden Louie og eldstesønnen.

Mette-Marit tagget Instagram-profilene til sønnen og hunden. Problemet var derimot, som flere kongelige beundrere også påpekte, at kronprinsessen slett ikke hadde tagget Instagram-kontoen til sønnen.

Det hadde seg nemlig slik at 24-åringens brukernavn på bildedelingsplattformen er «marius_borg», og ikke «mariusborg», slik moren hans først hadde skrevet.

OVERRASKER: Kronprinsesse Mette-Marit gjestet P3-programmet «The Kåss Furuseths» på Valentinsdagen. Da ble hun overrasket med dette spørsmålet. Bilder med tillatelse fra NRK. Vis mer

Lett research viste at sistnevnte profil trolig tilhørte en danske, som ikke følges av noen av kongehusets medlemmer eller 24-åringens venner.

Kronprinsessen følger heller ikke denne kontoen, verken fra sin offentlige konto eller fra den private «Gullfugl»-kontoen. Det tok ikke langt tid før enkelte begynte å påpeke at kronprinsessen hadde bommet litt på navnene, og etter kort tid var den riktige Instagram-kontoen tagget.

LES OGSÅ: I sorg etter at hunden ble forgiftet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer