Funkygine:

Ærlig om graviditeten: - Uhell

Jørgine Massa Vasstrand gleder seg til å bli firebarnsmor, men røper at det ikke var planlagt med nytt barn nå.

GRAVID: Jørgine Massa Vasstrand, bedre kjent som «Funkygine», forteller hvorfor hun ikke liker å være gravid. Video: Rød Løper Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I starten av juli kunne ektepar og tv-profiler Jørgine «Funkygine» (31) og Morten Sundli (31) dele at de venter barn igjen. Førstnevnte har to barn fra et tidligere forhold, og de to fikk sitt første barn sammen i 2018.

Vasstrand har tidligere vært åpen om vanskelige graviditeter.

Når Se og Hør møter henne på høstlanseringen til TV 2, i forbindelse med en ny sesong av tv-serien «Funkyfam», legger hun ikke skjul på at det også denne gangen er utfordrende med barn i magen.

- Jeg liker ikke å være gravid. Jeg synes det er kjedelig, og det varer for lenge. Det er bare dritt, sier hun lattermildt.

«FUNKYFAM»: Den spreke funkyfamilien får nok en sesong på skjermen. Foto: Espen Solli/ TV 2
«FUNKYFAM»: Den spreke funkyfamilien får nok en sesong på skjermen. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Kommer tett på

Frem til nå har hun ikke delt mye av graviditeten i sosiale medier, men kan fortelle at tv-kameraene kommer tett på under svangerskapet i den kommende sesongen.

- Jeg har ikke helt hatt overskudd til å dele, men det er lettere når det er et kamera som står og filmer enn å lage innhold selv. Der kommer man ganske tett på, men jeg har ikke sett noe ennå, så det er jeg veldig spent på, sier hun.

Den tredje sesongen av «Funkyfam» har premiere i oktober.

Selv om selve prosessen med å gro et barn ikke er spesielt morsom for Vasstrand, kan hun fortelle at hun gleder seg stort til at familien utvides ytterligere.

- Jeg gleder meg veldig til dette barnet kommer ut, han skal bli like høyt elsket som de tre andre!

GRAVID: Jørgine «Funkygine» Vasstrand og Morten Sundli venter sitt andre barn. Dette sa de om potensiell familieforøkelse i forbindelse med et digitalt pressetreff i 2020. Video: Rød Løper/TV 2 Play Vis mer

- Et uhell

Ekteparet har også blitt hundeforeldre for kort tid siden, og deler mye av hverdagen med Trym og Tyra. De har tidligere fortalt Se og Hør at de ønsket seg et barn til, men det viser seg nå at det ikke var helt planlagt at det skulle skje allerede nå.

IRRITERT: Jørgine Vasstrand irriterte seg over Rød Løper i denne ukens episode av «Funkyfam», så programleder Jonas slo på tråden for å få oppklart et par ting. Video: Rød Løper/TV 2 Sumo Vis mer

De har også ymtet frampå om et ønske om enda en hund, så Se og Hørs reporter lurer på om det er snakk om et kompromiss.

- Nå er jeg så sur og sliten av svangerskap at jeg ikke har lyst på en ny hund. Det var ikke et kompromiss, men et godt gammeldags uhell som gjør at jeg er gravid akkurat nå, sier Vasstrand og ler.

Den nybakte hundemammaen hadde for øvrig planer om å delta i et hundeløp, men dette utgår altså på grunn av svangerskapet.

- Jeg vet ikke om man kan si at jeg skulle satse fullt på hundekjøring. Men jeg skulle delta i et løp, så jeg ble ganske fortvila da den drømmen brast, sier hun.

Vasstrand er ellers hemmelighetsfull rundt barnet i magen, så akkurat når Filippa, Sokrates og Milano blir storesøsken er ikke kjent.

LES OGSÅ: - Det har vært min trygghet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer