Chrissy Teigen:

Ærlig om forholdet til mammakroppen

- Jeg er så glad i mat.

SNAKKER OM VEKTEN: I kjent stil tok Chrissy Teigen til Twitter da hun valgte å kommentere egen vekt. Foto: NTB Scanpix
SNAKKER OM VEKTEN: I kjent stil tok Chrissy Teigen til Twitter da hun valgte å kommentere egen vekt. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den tidligere supermodellen Chrissy Teigen (33) har for lang tid siden vist at hun besitter mer enn et vakkert ytre. I tillegg til karrieren som supermodell, har hun blant annet boken «Cravings: Hungry for more», på sin merittliste.

Teigen er også kjent for sin åpenhet og for sin freidige humor, som titt og ofte vises i form av harselerende kommentarer rettet mot ektemannen, artisten John Legend (40), gjennom mediene og i sosiale medier.

I tillegg har hun ved flere anledninger snakket åpent om temaer som strekkmerker, amming og fødselsdepresjon.

I helgen åpnet hun også opp om forholdet til sin egen kropp, etter at paret i mai ble foreldre for andre gang, til sønnen Miles Theodore Stephens (ti md..).

SUPERSTJERNER: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen siden 2007, og er i dag tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix
SUPERSTJERNER: Chrissy Teigen og John Legend har vært sammen siden 2007, og er i dag tobarnsforeldre. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Er så glad i mat

Det var på Twitter at Teigen startet en spørsmål og svar-seanse med seg selv, noe som tyder på at dette er spørsmål hun hører ofte.

«Hvordan jeg kan spise som dette?» Vel, jeg veier omtrent 20 pounds (som tilsvarer ca. 10 kilo, journ.anm.,) mer enn før jeg fikk Miles, og han er ti måneder gammel. Jeg har aldri mistet de siste kiloene, rett og slett fordi jeg er så glad i mat. Jeg avfinner meg med at dette er min nye normal, nå når jeg har hatt denne vekten så lenge!», skriver hun i innlegget.

Under innlegget kommenterer hun selv at det tynneste hun noensinne har vært, var etter hun fødte sin første datter, Luna, og slet med fødselsdepresjon.

«Jeg tar heller denne vekta og denne følelsen», uthever hun i innlegget.

- Dere er brutale

Som modell og Hollywood-stjerne er det ikke første gang at Teigen har opplevd kommentarer om egen vekt. Da Emmy-utdelingen gikk av stabelen i midten av september, fikk hun blant annet mye oppmerksomhet på grunn av kroppen sin.

PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix
PÅ RØD LØPER: Chrissy Teigen var flott i denne designerkjolen på Emmy Awards-løperen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Hun stilte i en lekker kjole fra Zuhair Murad, men det mange bet seg merke i var magen hennes. Flere spurte nemlig om hun var gravid igjen, bare et halvt år etter at hennes forrige barn kom til verden. Det fant hun seg rett og slett ikke i.

- Jeg fødte nettopp et barn, men takk for at du er såååå ærbødig, svarte hun sarkastisk.

Senere fulgte Chrissy opp med en ny Twitter-melding, der hun tilsynelatende uttrykte sin frustrasjon over folks frekke kommentarer:

- Søren. Dere er så brutale, folkens.

Etter at hun fødte datteren Luna i april 2016, var det flere som kommenterte at hun raskt mistet all fødselsvekten. I ettertid avslørte hun imidlertid at dette skyldtes en fødselsdepresjon.

I stedet for å hylle Hollywood-tendensen med å rase fødselsvekten av seg raskest mulig, har stjernen tvert imot hyllet det å godta at kroppen har vært gjennom en stor forandring, og at litt ekstra vekt er helt naturlig.

Se dette innlegget på Instagram

JOY - highland park. SO GOOD.

Et innlegg delt av chrissy teigen (@chrissyteigen)

- Man innser at man må gi seg selv tid og forstår at man har presset ut en baby. Det tok lang tid å legge på seg all vekten, så den kommer ikke bare til å renne av. Og det er ok.

Hun hyllet også støtten hun får fra ektemannen og andre mødre om å lære seg å like de ekstra kiloene.

Saken fortsetter nedenfor.

- Ingen bør føle at de må gå ned i vekt med det samme. Kos deg med babyen. Det er i orden. Ikke bli gal.

- Fokuserer på et sunt barn

Også før paret fikk sønnen Miles, har 33-åringen gitt uttrykk for at hun har et relativt avslappet forhold til sin egen kropp, og har snakket om kroppen er blitt påvirket av svangerskap og fødsel.

SE, HUN SNAKKER: Chrissy Teigen var heldig å filme datteras første ord. Video: Chrissy Teigen / Instagram Vis mer

I et intervju med People i 2017, etter å ha født Luna, snakket Chrissy blant annet om at hun var opptatt av andre ting enn sitt eget utseende mens hun gikk gravid.

- Jeg ønsket ikke å gå rundt og tenke på at jeg måtte være i form til et Victoria’s Secret-show for eksempel. Jeg trengte å fokusere på å være gravid, og på å få et sunt barn og å være mamma. Det var mitt hovedfokus, ikke hvordan jeg så ut, sa hun til People den gang.

LES OGSÅ: - Hadde en stor krangel i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer