Mariah Carey og Ellen DeGeneres:

Ærlig om Ellen-møtet 12 år etter

- Var ekstremt utilpass, avslører popdivaen om DeGeneres-intervjuet.

HARDT UT: Popstjernen Mariah Carey husker godt da hun var på besøk hos Ellen DeGeneres i 2008. Hun ser ikke tilbake på besøket med glede, og går nå hardt ut mot talkshowverten. Bilder fra TV3. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I sommer dukket det opp et videoklipp fra 2008. Videoen viser den kritiserte talkshow-verten Ellen DeGeneres (62) som iherdig prøvde å få sangstjernen Mariah Carey (50) til å bekrefte at hun var gravid med sin daværende ektemann, Nick Cannon.

I nevnte video utfordret DeGeneres Grammy-vinneren til å drikke et glass champagne for å få en bekreftelse på om Carey faktisk var gravid.

- Jeg kan ikke tro at du gjør dette mot meg, Ellen, uttaler Carey i videoklippet, ifølge E Online, mens DeGeneres svarer følgende:

- La oss skåle for at du ikke er gravid, hvis du ikke er gravid.

- Utilpass

I videoen hører man også Carey uttalte at hun har blitt utsatt for gruppepress. Da Carey omsider forsøkte å late som at hun drakk fra vinglasset, oppdaget DeGeneres det og utbrøt:

- Du er gravid!

BEKLEMT: Stemningen mellom Mariah Carey og Ellen DeGeneres under dette intervjuet var ikke spesielt god, ifølge popstjernen. Foto: TV3
BEKLEMT: Stemningen mellom Mariah Carey og Ellen DeGeneres under dette intervjuet var ikke spesielt god, ifølge popstjernen. Foto: TV3 Vis mer

Carey fortsatte å nekte for at hun var gravid, og påpekte at hun skulle gi beskjed når den tid kom.

Mens enkelte kanskje har sett på intervjuet som morsomt og uskyldig den gang, kommer sannheten nå fram i et nytt intervju med Vulture. Der er Carey brutalt ærlig om at hun ikke var noe fan av det som skjedde for tolv år siden.

- Jeg var ekstremt utilpass i det øyeblikket. Det er alt jeg kan si. Og jeg har virkelig hatt det vanskelig med å kjempe med ettervirkningen, deler Carey åpenhjertig om opplevelsen, tolv år senere.

- UTILPASS: Mariah Carey og Ellen DeGeneres har møttes en rekke ganger. Her er de fotografert sammen i 2010, sammen med skuespiller Matthew Morrison, i forbindelse med en veldedighetsgalla. Foto: AFP/ NTB Scanpix
- UTILPASS: Mariah Carey og Ellen DeGeneres har møttes en rekke ganger. Her er de fotografert sammen i 2010, sammen med skuespiller Matthew Morrison, i forbindelse med en veldedighetsgalla. Foto: AFP/ NTB Scanpix Vis mer

I 2010, to år etter opptrinnet, avslørte Carey at hun faktisk var gravid under intervjuet, men fortalte at hun spontanaborterte like etter.

- Jeg var ikke klar for å fortelle det til noen fordi jeg allerede hadde vært gjennom en spontanabort. Jeg vil ikke kaste noen under den berømte bussen, men jeg likte ikke det øyeblikket, fortsetter hun i intervjuet med Vulture.

Bølge av kritikk

Hun skulle ønske hun hadde blitt behandlet med mer empati, og ser ikke tilbake på øyeblikket med glede. Carey og Cannon fikk for øvrig tvillingene Moroccan og Monroe (9) i 2011.

Popdivaens beskrivelse av sin opplevelse med Ellen DeGeneres kommer på et ubeleilig tidspunkt for sistnevnte. Dette fordi et stort antall ansatte i talkshow-programmet har beskyldt henne for å tillate alt fra mobbing til rasisme og seksuell trakassering på arbeidsplassen.

KLINER TIL: Superstjerna Jennifer Aniston gjester «The Ellen DeGeneres Show», og byr mildt sagt på seg selv. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Det var i slutten av mars de første historiene om DeGeneres begynte å komme. Siden den gang har det ballet på seg, og stadig flere kjente fjes har anklaget 62-åringen for ufin oppførsel.

YouTube-stjernen Nikki Tutorials (26) var blant de første som uttalte seg, og foreløpig sist ut er den tidligere DJ-en på «The Ellen DeGeneres Show», Tony Okungbowa (52), som også beskrev «et giftig arbeidsmiljø».

I juli kom DeGeneres selv med en beklagelse i et internt brev til medarbeiderne sine. Brevet fant fort veien til pressen.

- Ingen skulle noensinne heve stemmen sin og alle skulle bli behandlet med respekt. Åpenbart har noe forandret seg, og jeg er skuffet over å lære at dette ikke har vært tilfellet, skrev hun.

POPULÆR: Kendall Jenner har 122 millioner følgere på Instagram, og hos Ellen DeGeneres forteller hun om populariteten. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Flere sparket

Historiene har blant annet ført til at DeGeneres har beklaget overfor sine ansatte, og tre produsenter i talkshowet er blitt sparket. En talsperson for Warner Brothers bekreftet i august at talkshowet har sparket de tre produsentene Ed Glavin, Kevin Leman og Jonathan Norman.

Ifølge Variety skal DeGeneres ha vært svært emosjonell og nesten på gråten, da hun henvendte seg til mer enn 200 ansatte under personalmøtet.

OVERVELDENDE: Den 16 år gamle miljøaktivisten Gretha Thunberg gjester «The Ellen DeGeneres Show», og snakket blant annet om at ting tidvis kan bli overveldende for henne. Video: TV3 / Rød Løper Vis mer

Variety skrev videre at DeGeneres skal ha fortalt de ansatte at hun «ikke er perfekt», og at hun selv har innsett at lederne ikke alltid var like sensitive overfor de andre ansatte som de burde ha vært.

Nyheten om oppsigelsene kom i kjølvannet av Warner Brothers' interne gransking i produksjonen av programmet. Granskningen ble satt i gang etter at Buzzfeed publiserte en artikkel hvor det kom fram anklager om usaklige oppsigelser, rasisme og trusler.

LES OGSÅ: - Det glapp for meg

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer