Chrissy Teigen:

Ærlig nakenbilde etter operasjonen

- Elsk deg selv.

OPPFORDRING: På valentinsdagen delte Chrissy Teigen et ærlig bilde med følgerne sine. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB
OPPFORDRING: På valentinsdagen delte Chrissy Teigen et ærlig bilde med følgerne sine. Foto: Christopher Peterson / SplashNews / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

I anledning valentinsdagen delte modell Chrissy Teigen (35) et svært ærlig bilde på Instagram-story med sine 34 millioner følgere.

På 35-åringens bilde poserer hun kliss naken, og man kan tydelig se arr på kroppen hennes. På den ene hoften har hun også to plaster i kryss.

«Gledelig valentinsdag. Elsk deg selv!» var blant det hun skrev.

ÆRLIG: Chrissy Teigen benyttet valentinsdagen til å oppfordre folk til å elske seg selv for den de er. Foto: Instagram / chrissyteigen
ÆRLIG: Chrissy Teigen benyttet valentinsdagen til å oppfordre folk til å elske seg selv for den de er. Foto: Instagram / chrissyteigen Vis mer

Arrene på stjernens bryster skyldes en brystoperasjon hun gjorde i fjor, hvor hun fikk fjernet implantatene hun tok da hun var 20 år. Plasteret på magen skyldes derimot en operasjon hun fikk utført tidligere denne måneden.

Da ble hun operert for endometriose, som ifølge Lommelegen er en tilstand der endometrievev ligger feilplassert på andre steder i kroppen enn i livmoren, vanligvis på forskjellige steder i bukhulen, men kan i sjeldne tilfeller finnes på andre steder i kroppen - som lungene.

NY: I fjor ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Her viser hun frem resultatet. Vis mer

Smertefullt

Teigen har tidligere ikke lagt skjul på at hun opplevde mye smerter i etterkant av sistnevnte operasjon.

«Vanligvis føler jeg meg veldig bra etter operasjon, men denne er en tøffing. Hele magen min ble nummen og den blir følelsesløs i noen dager», skrev hun på Twitter, ifølge People.

«Det er vanskelig fordi bare litt hoste gir meg smerter, men det er fortsatt bedre enn kramper og smerter fra endometriose», la hun til.

Stjernens operasjon fant sted samme uke som hun opprinnelig hadde termin med sitt tredje barn, sønnen Jack, som hun og ektemannen John Legend (42) opplevde å miste i fjor. Den triste nyheten delte ekteparet i form av et ærlig innlegg på Instagram.

DYP SORG: Chrissy Teigen og John Legend ventet sitt tredje barn sammen, men i ett innlegg på instagram meldte Teigen selv at de hadde mistet barnet. Vis mer

Der fortalte Teigen at hun i lang tid hadde blødninger fra morkaken, og at komplikasjonene hindret babyen i å overleve fødselen.

«Til vår Jack: jeg er så lei meg for at de første øyeblikkene i livet ditt ble møtt med så mange komplikasjoner at vi ikke kunne gi deg det du trengte for å overleve. Vi vil alltid elske deg», var blant det hun skrev til flere sterke bilder av seg selv med ektemannen og sønnen.

Fra før av har Teigen og Legend sønnen Miles Theodore (2) og datteren Luna Simone (4).

Vil ikke bli gravid igjen

Bildene vakte stor oppsikt, og måneden etter forsvarte «Sports Illustrated»-modellen bildedelingen fra sykehuset i et essay i Medium.

«Jeg visste at jeg trengte å vite om dette øyeblikket for alltid, på samme måte som jeg trengte å huske oss kysse i enden av midtgangen, på samme måte som jeg trengte å huske gledestårene da vi fikk Luna og Miles», var blant det hun skrev, ifølge US Weekly.

DÅRLIG STEMNING: Da Chrissy Teigen og mannen John Legend skulle på middagsbesøk hos Kris Jenner, var ikke verten særlig fornøyd. Det resulterte i denne Instagram-storyen. Video: @krisjenner / Instagram. Klipp: Ingebjørg Iversen / KK Vis mer

«Jeg kan ikke uttrykke hvor lite jeg bryr meg om at dere hater bildene. Hvor lite jeg bryr meg om at det er noe dere ikke ville ha gjort. Jeg opplevde det, jeg valgte å gjøre det, og mer enn noe annet, disse bildene er ikke for andre enn de som har opplevd dette eller er nysgjerrige nok til å lure på hvordan noe slikt er. Disse bildene er bare for folk som trenger dem. Andres tanker spiller ingen rolle for meg», fortsatte hun.

Teigen har ved flere anledninger vært åpen om tapet av sønnen, og har i etterkant vært ærlig om at hun aldri vil bli gravid igjen. Det kom frem i desember i fjor hvor hun delte et oppriktig bilde på Instagram.

«Dette er meg og kroppen min, i går. Selv om jeg ikke lenger er gravid, minner hvert blikk i speilet meg på hva som kunne blitt», skrev hun, og fortsatte:

«Jeg aner ærlig talt ikke hvorfor jeg fremdeles har gravidmagen. Det er frustrerende. Men jeg er stolt over hvor hele denne reisen brakte kroppen og sinnet mitt på andre måter. Jeg elsker å være gravid, og er lei meg over at jeg aldri vil bli det igjen».

Teigen skrev videre at hun følte seg takknemlig over å ha to andre fantastiske barn, som «for hver dag som går, forvandles til små store mennesker mer og mer».

DRAMATISK: Adrian Sellevoll havnet på sykehus etter en dramatisk kveld. Video: Private bilder / Rød Løper Vis mer

LES OGSÅ: - Hadde en stor krangel i bryllupet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer