Ærlig fra Denise

Denise Richards snakker ut om sitt kompliserte kjærlighetsliv.

NYE SIDER: Denise viser nye talenter i et show for Pussycat Dolls i Las Vegas før helgen. Foto: All Over Press
NYE SIDER: Denise viser nye talenter i et show for Pussycat Dolls i Las Vegas før helgen. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Du kan ikke kontrollere hvem du skal falle for, sier Bond-piken Denise Richards (34) om  sitt forhold til Bon Jovi-gitaristen Richie Sambora (46).


I et intervju med Entertainment Tonight, snakker hun ut om sitt kompliserte kjærlighetsliv. Som vi har skrevet om tidligere så har Denise forlatt sin ektemann Charlie Sheen (40), som hun har to barn med. Hun har funnet kjærligheten på nytt i Sambora, som var gift med Heather  Locklear (44) inntil nylig. De to ekteparene var naboer og venner...

PÅ FORSIDEN NÅ: Nyheter og eksklusive bilder!


- Det er ikke bra, men det er det er hva det er, sier Denise og legger til at vennskapet med Heather ikke var mulig å redde da hun og Richie ble sammen. Hun synes dessuten at mediepresset har vært altfor stor på henne og eks-venninen.


- Vi var venner alle fire, så det er ikke bare henne det er rart for. Charlie og Riche var også venner.


Denise syntes dessuten det var deilig at Angelina og Brad ble foreldre, for da slapp hun unna forsidene for en stund.


Men nå ville Denise i rampelyset igjen... I helgen opptrådte hun med gruppa Pussycat Doll, i et temmelig utfordrende antrekk i Las Vegas....

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer