KRITISERER IGJEN: - Hun er redaktør for er et (etter min mening) skandaløst dårlig blad, sitter i sofaen som synser på Studio 5, men hvor kom kjærlighetsorakelet fra? skriver Grung i sin egen blogg. Foto: Stella Pictures
KRITISERER IGJEN: - Hun er redaktør for er et (etter min mening) skandaløst dårlig blad, sitter i sofaen som synser på Studio 5, men hvor kom kjærlighetsorakelet fra? skriver Grung i sin egen blogg. Foto: Stella PicturesVis mer

Æreskjelles etter Tone-uttalelse

- Hvem er hun egentlig og er hun vårt nye kjærlighetsorakel?!?

SEHER.NO: Popstjernen Tone Damli Aaberge (21) og skuespiller Aksel Hennie (33) har i lang tid linket til hverandre etter at de i slutten av april ble observert sammen på et fly til London.

Tirsdag kunne Her og Nå melde at de nylig ble sett mens de kysset i full offentlighet på Aker Brygge. Dermed var debatten rundt Tone i full gang - igjen.
 
- Aksel og Tone kan befeste seg sterkere sammen enn hver for seg, og det er langt større sannsynlighet for at de blir mer ikoniske som par enn hver for seg, sa Cosmopolitan-redaktør, Ingeborg Heldal til Se og Hør Weekend før helgen, og dro en parallell til Backham-paret.

Dette får ingen ringere enn tidligere TVNorge-profil og kjendisblogger Trine Grung til å reagere.

- Først, hvem er egentlig hun Ingeborg Heldal og er hun vårt nye kjærlighetsorakel? Hun er redaktør for er et (etter min mening) skandaløst dårlig blad, sitter i sofaen som synser på Studio 5, men hvor kom kjærlighetsorakelet fra? skriver Grung i sin egen blogg.

Tone Damli Aaberge har vært singel siden april, da det ble slutt mellom henne og kjæresten Simen Wardenær (35). Men nå kan det altså se ut som at hun funnet tonen med den 33 år gamle skuespillerkjendisen.

- Hvordan skal de bli verdensstjerner bare fordi de er kjærester? Det ligger vel en del andre kriterier til grunn vil jeg tro? Hun blir sitert på Tv2Underholdning idag, som igjen har sitert et ukeblad, men hvorfor spør de henne om hva Tone og Aksel bør gjøre? Jeg syntes de skal nyte kjærlighetsrusen men hvem i alle dager bryr seg vel om hva jeg eller andre mener om deres forhold? spør Grung videre, før hun avslutter:

- Uansett går mine tanker til Tones sin eks-ikke enkelt å være eksen til norges pop-prinsesse når hun finner seg et nytt leketøy...

Ingeborg Heldal legger overfor Seher.no ikke skjul på at hun må lee på smilebåndet når hun blir konfrontert med kritikken fra Trine Grung.

- Det er jo litt morsomt. Men jeg må bare si at Trine Grung mistet sin injurierende kraft for veldig, veldig lenge siden. Jeg vil ikke bruke tid på å kommentere det hun sier engang, sier hun til Seher.no.

Heldal understreker at det nesten er litt "stas" å bli omtalt på bloggen til den tidligere TVNorge-medarbeideren.

- Det putter meg jo i et veldig celebert selskap, humrer hun.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring oss på vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Kysset på kjendisfest