PÅ TYNN IS: Tiger Woods skal ha hatt over ti forskjellige elskerinner. Nå kan det virke som om 33-åringen frykter at noen av dem sitter på nakenbilder eller video av ham. Foto: Stella Pictures
PÅ TYNN IS: Tiger Woods skal ha hatt over ti forskjellige elskerinner. Nå kan det virke som om 33-åringen frykter at noen av dem sitter på nakenbilder eller video av ham. Foto: Stella PicturesVis mer

Advokatene stopper nakenbilder

Hvis de finnes...

SEHER.NO: Tiger Woods (33) spilte et svært skittent spill da han var utro mot sin vakre kone Elin Nordegren en rekke ganger mens de har vært gift.

Nå kan det virke som om golfesset fryktet at noen av elskerinnene skal publisere bilder eller video av dem sammen.

Ifølge Radaronline har Woods' advokater nemlig seiret i retten i England og med det nektet britisk presse å publisere eventuelle nakenbilder og videoer av sportsstjernen.

- Verden må vente litt lenger på en Tiger Woods-sexvideo (forutsetter det finnes en!), skriver Radaronline.

Teamet rundt Woods skal ha sendt et brev til flere av Storbritannias aviser og blogger og påpekt at avgjørelsen - som kom i retten torsdag - hindrer dem i å  publisere eventuelle nakenbilder.

- Denne avgjørelse er ikke en innrømmelse på at det finnes slike kinky bilder. Og dersom slike bilder finnes, og det hevder vi ikke, så kan de bildene være fabrikert, manipulert eller endret for å skape en falsk tilstedeværelse eller gi inntrykk av at det er et nakenbilde av klienten vår" skal Woods advokater ha påpekt ifølge Radaronline.

Tiger Woods skal ifølge Us Weekly hatt mange elskerinner,og så langt har over ti personer stått fram. Blant de navngitte elskerinnene er Rachel Uchitel (34), Jamie Jugers (26), Jamee Grubbs(24), Mindy Lawton (33), Kalika Moquin (27), eller Holly Sampson (36) 

- Tiger elsket alle hemmelighetene rundt å ha elskerinner. Han klaget alltid om hvor ulykkelig han var med sin kone, uttalte en nær venn avTiger denne uken.

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no , ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Ny smell for Tiger