Advokat Raja i lykkerus

- Dette er meningen med livet, selv om søvn er blitt et fremmedord, smiler suksessadvokaten Abid Q. Raja.

FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om å bli far til lille Sara og Maya. Foto: Se og Hør
FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om å bli far til lille Sara og Maya. Foto: Se og Hør Vis mer

Fem kilo lykke!


- Man får helt nye perspektiver og et nytt syn på livet etter at man blir foreldre. Man innser at det ikke er jobb og karriere som er det viktigste her i livet, sier Abid Q. Raja (30).


I sitt nye hjem i Samdvika utenfor Oslo har han og kona Nadia (26) hendene mer enn fulle med å passe på de små sjarmtrollene Sara og Maya. Jentene ble født 19. januar og veide 2,5 kilo hver.


- Jeg fikk tre uker pappaperm, men hadde ikke lyst til å dra tilbake på jobb, forteller Raja.


Den unge norsk-pakistaneren har på kort tid gjort seg bemerket i samfunnsdebatten, der man ofte fremstiller ham som eksempelet på en godt integrert muslim. Han har også studert ved ærverdige Oxford University og er advokat hos det velrennomerte advokatfirmaet Hestenes & Dramer. 


 


AKTUELL: Abid går ikke stille i dørene. Han stiller villig opp til debatt, enten det er mot Carl I. Hagen eller Odd Einar Dørum (bildet). Han er nå forsvarer i en omfattende narkosak, men gjennombruddet som jurist kom i Rahila-saken.


LIKKE DRITTJOBBEN: Abid er blitt en mester i bleieskift. Kona Nadia trenger ikke lenger passe på at bleia settes riktig vei.


FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om farskapet til lille Sara og Maya.