Advokat Raja i lykkerus

- Dette er meningen med livet, selv om søvn er blitt et fremmedord, smiler suksessadvokaten Abid Q. Raja.

FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om å bli far til lille Sara og Maya. Foto: Se og Hør
FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om å bli far til lille Sara og Maya. Foto: Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Fem kilo lykke!


- Man får helt nye perspektiver og et nytt syn på livet etter at man blir foreldre. Man innser at det ikke er jobb og karriere som er det viktigste her i livet, sier Abid Q. Raja (30).


I sitt nye hjem i Samdvika utenfor Oslo har han og kona Nadia (26) hendene mer enn fulle med å passe på de små sjarmtrollene Sara og Maya. Jentene ble født 19. januar og veide 2,5 kilo hver.


- Jeg fikk tre uker pappaperm, men hadde ikke lyst til å dra tilbake på jobb, forteller Raja.


Den unge norsk-pakistaneren har på kort tid gjort seg bemerket i samfunnsdebatten, der man ofte fremstiller ham som eksempelet på en godt integrert muslim. Han har også studert ved ærverdige Oxford University og er advokat hos det velrennomerte advokatfirmaet Hestenes & Dramer. 


 


AKTUELL: Abid går ikke stille i dørene. Han stiller villig opp til debatt, enten det er mot Carl I. Hagen eller Odd Einar Dørum (bildet). Han er nå forsvarer i en omfattende narkosak, men gjennombruddet som jurist kom i Rahila-saken.


LIKKE DRITTJOBBEN: Abid er blitt en mester i bleieskift. Kona Nadia trenger ikke lenger passe på at bleia settes riktig vei.


FAMILIELYKKE: - Jeg trodde aldri jeg ville bli så lykkelig, sier Abid Raja om farskapet til lille Sara og Maya.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer