Advarsel: Må ses med fingerpersienne...

Det er mye du må se mellom fingrene med i «Paradise Hotel». Du kan like godt starte med å gjøre det selv.

SE GJENNOM FINGRENE: Det er like godt å venne seg til det med en gang. Skal du overleve en ny sesong av «Paradise Hotel», bør du beskytte øynene for det mest pinlige på skjermen... Foto: Seher.no
SE GJENNOM FINGRENE: Det er like godt å venne seg til det med en gang. Skal du overleve en ny sesong av «Paradise Hotel», bør du beskytte øynene for det mest pinlige på skjermen... Foto: Seher.no Vis mer
EN LITEN BEKJENNELSE først. Det er sikkert en del jeg har gått glipp av i første episode av «Paradise hotel», siden mesteparten av episoden ble sett gjennom en persienne av ti fingre. Å se det helt uten beskyttelse er antakeligvis skadelig for både øyne og sinn. Og dermed er du advart også.

JEG KAN HELLER ikke si at jeg nøt å se på. Utmattet og utilpass er nok mer dekkende. Våre tanker går til deltakernes etterlatte hjemme foran TV-skjermen. For dem anbefales den røde knappen på fjernkontrollen. For oss andre holder det med ti sprikende fingre, og en pute i armlengdes avstand.

UTILPASSE SER DET også ut til at de fleste av årets deltakere er, der de desperat forsøker å finne sin rolle som «idolene» fra forrige sesong: Niklas, Stine-Marie, Torbjørn, Tine eller Stian.

MAN KAN MED sikkerhet si at de ikke er seg selv hundre prosent, men mer kopier av noen de selv har sett på TV. Det blir litt «Parodi hotel» over det.

LIKEVEL ER DET noe så genuint irriterende avhengighetsskapende med å se på samspillet mellom deltakerne på hotellet. Det er mye god fryd i skadefryd, og i å bli pinlig berørt på vegne av andre – det får man ca hvert minutt i dette tilfellet.

«HÅPER JEG KAN MØTE den perfekte jenta, med den perfekte ræva», sier en, «møter jeg drømmegutten, så blir det vel sex, da», sier en annen, og så går det slag i slag med sitater som: «Jeg er her for mine 15 minutes of fame», «får jeg alkohol tar junior litt over. Da er jeg ganske gratis», «Vi er unge og dumme og vil leve livet» og allerede i første episode den legendariske: «Det virker som du har noe mellom øra, det skal du bare ta positivt i hvert fall.»

Man må vel strengt tatt være med på «Paradise Hotel» for å se noe negativt på et slikt utsagn.

SOM TV-PROGRAM har heller ikke «Paradise Hotel» mye mellom øra. Men det må man nesten se mellom fingrene med – som programmet. I det hjernedøde tøvet ligger også underholdningen – og hvis man senker sin moralske pekefinger er det lett å la seg rive med...

«Paradise Hotel» sendes på TV3 mandag til torsdag klokka 21.30. Se Seher.nos TV-guide her.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: - Dette er rein løgn