KAN BLI KASTET UT: Facebook setter ikke pris på at Lene tar godt vare på fansen sin. Nå risikerer hun å bli blokkert fra nettsamfunnet for andre gang. Foto: Per Ervland
KAN BLI KASTET UT: Facebook setter ikke pris på at Lene tar godt vare på fansen sin. Nå risikerer hun å bli blokkert fra nettsamfunnet for andre gang. Foto: Per ErvlandVis mer

- Advarsel igjen - kan du tro det?

Den søte "Skal vi danse"-deltageren er for snill mot venner og fans.

SEHER.NO: I fjor ble Lene Alexandra Øien kastet ut av nettsamfunnet Facebook fordi hun sendte for mange meldinger til alle sine venner og fans.

Lene åpnet raskt en ny konto, men nå trues hun med nok en utestengelse.

- Jeg har fått en advarsel igjen! Kan du tro det?

- De sier at jeg har sendt for mange meldinger igjen. Jeg forstår ikke hvorfor Facebook vil stoppe meg i å kommunisere med alle de menneskene som sender meg meldinger, skriver en frustrert Lene Alexandra i sin blogg og kommer med følgende triste budskap til ivrige fans:

- Så, jeg vil si til alle dere som sender meg meldinger på Facebook. Jeg setter virkelig pris på alle meldingene deres, men nå kan jeg ikke svare dere lenger. Jeg synes det er skikkelig trist, men det er ingenting jeg kan gjøre med det.

Lene avslører at fanskaren hennes har endret seg voldsomt etter at hun ble med i "Skal vi danse" på TV 2, og at hun nå får hyggelige meldinger fra stadig flere kvinner.

- Før var det mest unge gutter, nå får jeg beskjeder fra foreldrene deres også. Kult!

Den søte artisten er allerede godt i gang med øvingen til neste "Skal vi danse"-sending.

LES OGSÅ: Lene Alexandras dansepartner har fått ny kjæreste

Har du tips om "Skal vi danse"-deltagerne? Tips oss på seher@seher.no