Marna Haugen:

Advarer: - Vær skeptiske

Kommer med advarsel.

ADVARER: Stadig vekk florerer det falske reklamer i sosiale medier. Nå advarer Marna Haugen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør
ADVARER: Stadig vekk florerer det falske reklamer i sosiale medier. Nå advarer Marna Haugen. Foto: Andreas Fadum / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har det gjentatte ganger florert falske nyheter og reklamer på sosiale medier. Flere kjendiser har opplevd dette, deriblant Else Kåss Furuseth (43) og Vår Staude (57).

Nå har blogger og influenser Marna Haugen (42) blitt ett av de mange ofrene i det stadig voksende antallet svindelsaker.

42-åringen har nemlig en giveaway, eller en slags konkurranse, på Instagram-profilen sin, og i den forbindelse har både navnet og ansiktet hennes blitt misbrukt i et svindelforsøk.

BRYTER SAMMEN: Det blir rett og slett for mye for Marna Haugen under en episode av «Bloggerne». Video: Rød Løper / TV 2. Vis mer

Haugen går selv ut mot svindelen i sosiale medier, og advarer følgerne sine.

«Flere har fått melding (?) på Facebook om at de er vinnere i giveaway, dette er dessverre svindel!» skriver hun på Instagram.

Foto: Skjermdump Instagram
Foto: Skjermdump Instagram Vis mer

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Marna Haugen, foreløpig uten hell.

Videre advarer hun følgerne om å ikke ta ting for god fisk, og å ikke la seg lure.

«Jeg ber aldri noen om bankkort, eller trykke på en link. Vær skeptiske, takk til alle som har rapportert».

LES OGSÅ: Ektemannen uttaler seg etter dødsfallet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer