Advarer «Skal vi danse»-deltagerne

Lene Alexandra Øien gikk selv på en smell etter danseseieren i 2008.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Lene Alexandra Øien (30) imponerte alle da hun i 2008 vant «Skal vi danse». Men seieren kostet mye og hun fikk en voldsom knekk etter danseprogrammet. Øien arbeidet ikke på to år og fikk hjelp av psykolog. 

- Jeg gjorde alt for at absolutt alle skulle like meg. Jeg trodde bare jeg var deprimert og tom for energi jeg, men det var en psykolog som gjorde meg oppmerksom på at jeg var utbrent, har Lene Alexandra tidligere fortalt til VG. 

Lørdag er det populære TV2-programmet tilbake med blant andre Hanne Sørvaag, Eldar Vågan og Ben Adams. Øien, som i dag arbeider som personlig trener, har noen klare råd til årets deltagere. 
 
- Jeg husker jeg var så redd og usikker. Redd for å gjøre feil. Hvis jeg hadde vært med nå hadde jeg gitt mer faen og hatt det gøy. Jeg glemte det litt, og da jeg først var ferdig klappet jeg meg ikke på skulderen. Jeg tror det er viktig å nyte det underveis, sier hun til Seoghør.no. 

Danseprogrammet krever masse trening og promotering, og den flotte blondinen har et tips slik at ikke kjendisdanserne blir utbrent. 

- Jeg ville kanskje ansatt en life-coach, som sørget for at man får nok mat og søvn og takke nei til tingene som distraherer deg. Da kan du holder fokus på det du skal gjøre og ikke ofre alt. Det er ikke så gøy å bli sengeliggende etterpå.

Hun vet ennå ikke hvem hun skal heie på.  

- Det er alt for tidlig å si, men det er mange herlige mennesker med i år.  Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Lei meg da Aulie trakk seg   

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer