«Kompani Lauritzen»:

Advarer seerne før episode

- Vi ønsket å gjøre seerne oppmerksomme på dette.

ADVARER: TV 2 velger å advare seerne i forkant av den kommende episoden. Foto: Matti Bernitz / TV 2
ADVARER: TV 2 velger å advare seerne i forkant av den kommende episoden. Foto: Matti Bernitz / TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Saken oppdateres!

I forkant av den kommende «Kompani Lauritzen»-episoden advarer TV 2 seerne.

- I denne episoden av «Kompani Lauritzen» er det krigsliknende situasjoner. Med tanke på det som nå skjer i Ukraina, så ønsket vi å gjøre seerne oppmerksom på dette helt i starten av episoden, skriver pressesjef i TV 2, Jan-Petter Dahl, i en e-post til VG.

MISFORSTÅELSE: Da Dennis Siva Lie var korporal inne på «Kompani Lauritzen» skjedde det noe som førte til at produksjonen måtte beklage seg. Video: TV 2. Reporter: Celina Morken Vis mer

Videre kommer det frem at det i episoden er både en plakat og en stemme som sier følgende:

«Vi gjør oppmerksom på at Kompani Lauritzen ble spilt inn før krigshandlingene i Ukraina startet. I deler av dette programmet er det scener som minner om krig og krigshandlinger».

Serien har denne sesongen fått mye reaksjoner etter at TV 2 valgte å sende den nyeste sesongen til tross for krigssituasjonen i Ukraina.

«KOMPANI LAURITZEN»: Da Emilie Enger Mehl dro av gårde til TV-innspilling var Senterpartiet i valgkampsinnspurt. Reporter: Jonas Hammer. Video: Rød Løper / Celina Morken Vis mer

Justisminister Emilie Enger Mehl er en av kjendisene som har fått mye kritikk på bakgrunn av sin deltakelse i TV 2-programmet. Dette til tross for at programmet ble spilt inn før krigen i Ukraina brøt ut og hun ble utnevnt til justisminister.

På slutten av hver episode er det en plakat hvor TV 2 gjør seerne oppmerksomme på at serien ble spilt inn før Mehl ble justisminister.

LES OGSÅ: Avslører: - Fikk lov til å ha det med

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer