Advarer mot Tone som forbilde

- Det er ingen substans der, sier den tidligere håndballstjernen Mia Hundvin.

STEMPLES SOM OVERFLATISK: Mia Hundvin tror hjelpeorganisasjonen Plan Norge gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å bruke Tone Damli Aaberge i sine kampanjer, fordi hun av mange blir oppfattet som overflatisk. Foto: Anders Myhren/Seher.no
STEMPLES SOM OVERFLATISK: Mia Hundvin tror hjelpeorganisasjonen Plan Norge gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å bruke Tone Damli Aaberge i sine kampanjer, fordi hun av mange blir oppfattet som overflatisk. Foto: Anders Myhren/Seher.no Vis mer
SEHER.NO: Den frittalende tidligere håndballstjernen Mia Hundvin hevder hjelpeorganisasjonen Plan Norge gjør seg selv en bjørnetjeneste ved å bruke Tone Damli Aaberge som talsperson.

Hundvin mener mange kvinnelige kjendiser kun er opptatt av overflatiske problem, og derfor kan få folk til å droppe sin støtte, istedenfor å gi penger. Irritasjonen skal ha toppet seg da hun leste i et intervju at Tone foretrekker å bli fotografert fra venstre.

- Jeg ble egentlig veldig glad da jeg leste det for ærligheten kom fram. Det var på ingen måte overraskende. Men det jeg ikke skjønner er at organisasjonen Plan vil ha henne som en av sine frontfigurer.

- Det kan godt være Tone Damli har innhold, men det kommer i alle fall ikke fram. Det er ingen substans der, det er bare glatt. Og da går mine hundre kroner til Amnesty, ikke Plan, for det blir så jævlig overflatisk. sier hun i et intervju med det nye bladet Stella ifølge Dagbladet.

Tones manager David Eriksen avviser kritikken fra Hundvin.

- Tone har gjort tusenvis av intervjuer og hundrevis av scene opptredener. At Mia Hundvin klarer å henge seg opp i en tøysete detalj som dette, får være hennes greie. Tone er en kjempeambassadør og viser gang på gang at hun har beina godt plantet på jorda, sier han til Dagbladet.

Plan Norge sier til avisa at de også er fornøyd med Tones innsats som talsmann, men Hundvin står fast ved sin kritikk.

- Det er ingens substans der, det er bare glatt. Du kan ikke be folk om å være ekte hvis de ikke er det, sier Hundvin ifølge Dagbladet.


Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på seher@seher.no, ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: