SKEPTISKE: Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Lillebjørn Nilsen og Jan Eggum i Gitarkameratene tror ikke det er sunt å bli berømt over natten.  Foto: Stella Pictures
SKEPTISKE: Øystein Sunde, Halvdan Sivertsen, Lillebjørn Nilsen og Jan Eggum i Gitarkameratene tror ikke det er sunt å bli berømt over natten. Foto: Stella PicturesVis mer

Advarer mot kjendisjaget

Gitarkameratene oppfordrer unge til å fokusere på musikk, ikke berømmelse.

SEOGHØR.NO: I 1988 dannet Lillebjørn Nilsen, Jan Eggum, Halvdan Sivertsen og Øystein Sunde gruppen Gitarkameratene. De fire gutta har det fortsatt gøy med musikken - 25 år etter at de holdt sin første konsert sammen. 

Til Dagbladet forteller sangerne at de er skeptiske til kjendisjaget blant unge musikere.

- Det er et veldig fokus på det å bli kjent i stedet for å fokusere på å ha det moro med musikken. Det å spille for seg selv og vennene sine er det det må handle om, sier Halvdan Sivertsen til avisen.

Sammen med Nilsen, Eggum og Sunde er han tilbake på scenen med showet «Gitkam 2012» på Dizzie Showteater. Han mener det er en modningsprosess før man er klar for å takle rampelyset.  

- Jeg skjønner at det er tøft å takle popularitet over natta hvis du er ung. Du skal plutselig få et digert offentlig ego fra å være helt ukjent. Jeg fikk utvikle meg i fred og ro i Bodø med to utgivelser i det hemmelige. Det har jeg alltid vært veldig glad for, forteller Sivertsen.  
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Travelt år for Halvdan Sivertsen