BLE RANET: Modellsøstrene Bella og Gigi Hadid var på ferie på den greske øya Mykonos da de skal ha blitt ranet. Nå går sistnevnte hardt ut i et Instagram-innlegg og advarer andre mot å reise til øya. Foto: NTB Scanpix
BLE RANET: Modellsøstrene Bella og Gigi Hadid var på ferie på den greske øya Mykonos da de skal ha blitt ranet. Nå går sistnevnte hardt ut i et Instagram-innlegg og advarer andre mot å reise til øya. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Gigi og Bella Hadid:

Advarer mot å reise til gresk øy. Slaktes av fansen

Modellsøstrene Gigi og Bella Hadid opplevde å bli ranet under en ferie på den greske øya Mykonos.

Publisert

Nylig var modellsøstrene Gigi (24) og Bella Hadid (22) på ferie på den greske øya Mykonos for å feire halvsøsteren Alana (34) sin bursdag.

Med på turen var flere venner av de verdenskjente søstrene, og det ble delt flere bilder fra det som så ut til å være en avslappende ferie i vakre omgivelser. Men dette skulle vise seg å ikke være tilfellet.

Ble ranet på ferie

I et innlegg delt på Instagram-profilen gisposable - en konto hvor Gigi forøvrig kun publiserer bilder som er tatt med engangskamera, delte hun et oppsiktsvekkende innlegg i helgen.

Bildet viser stjernen posere i speilet iført en bikini med en skjorte over med et engangskamera plassert over ansiktet.

- Mykonos kamerarullen er klar. Ikke la Instagram lure deg. Ble ranet. Skal aldri tilbake. Vil ikke anbefale det. Bruk pengene dine et annet sted, skrev Gigi til bildet.

Ifølge TMZ kom modellsøstrene og resten av reisefølget hjem og fant ferieboligen fullstendig rasert. Flere eksklusive eiendeler som solbriller, smykker, klær og vesker skal angivelig ha blitt sjålet fra både modellsøstrene og gjestene deres.

Kilder forteller til nettstedet at duoen og resten av følget skal ha ringt politiet, men følt på at de ikke prioriterte dem. Ifølge kjendisnettstedet skal Gigi og Bella ha mistenkt at tyvene kunne være noen som jobbet i personalet, og hadde tilgang til huset. Hendelsen skal ha blitt slutten på ferien, og modellsøstrene og resten av følget skal ha reist hjem som følge av hendelsen.

PÅ FERIE: Bella Hadid avbildet i vannet ved den greske øya Mykonos i slutten av juli. Foto: NTB scanpix
PÅ FERIE: Bella Hadid avbildet i vannet ved den greske øya Mykonos i slutten av juli. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ingen av søstrene har hittil uttalt seg om ranet, bortsett fra Gigis innlegg, men faren Mohamed Hadid (70) forteller til kjendisnettstedet at døtrene skal ha blitt traumatiserte av hendelsen. Videre forteller modellpappaen at ingen i reisefølget ble skadet.

LIL MIQUELA: Instagram-profilen til Lil Miquela virker som en hvilken som helst annen influensers Instagram; daglige oppdateringer med bilder og stories, sponsede innhold og såkalte inspo-bilder. Men en ting skurrer; jenta er ikke ekte. Vis mer

Skapte reaksjoner

Instagram-innlegget til Gigi skapte sterke reaksjoner blant fansen. Enkelte uttrykte sin sympati for reisefølget, mens andre kritiserte Gigi for å advare folk mot å reise til den greske øya.

- Jeg ble ranet i Miami, men jeg forteller ikke andre at de ikke burde reise dit. For et teit innlegg, skriver en av modellens følgere.

- Det kan skje hvor som helst, til og med i Beverly Hills. Innlegget ditt er ødeleggende og fornærmende for alle de hardtarbeidende greske familiene som livnærer seg av turistene, skriver en annen.

- Mykonos er et vakkert sted. Slikt kan skje overalt. Voks opp, lyder en tredje kommentar.

LES OGSÅ: Legger seg flat etter bildebråket

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer