Advarer Kim mot kjæresten

Kanye Wests eks-kjæreste sier han er usikker og sårbar.

ADVARSEL: Kanye Wests eks-kjæreste hevder han er usikker og sårbar, og hun spår ikke en lys fremtid for ham og Kim Kardashian. Her er de vordende foreldrene avbildet sammen i Paris for et par uker siden.  Foto: FameFlynet
ADVARSEL: Kanye Wests eks-kjæreste hevder han er usikker og sårbar, og hun spår ikke en lys fremtid for ham og Kim Kardashian. Her er de vordende foreldrene avbildet sammen i Paris for et par uker siden. Foto: FameFlynet Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Et nytt superpar ble skapt da Kim Kardashian (32) og Kanye West (35) forelsket seg i fjor. Nå venter Kim barn, men ikke alle tror paret går en lys fremtid i møte.

Rapperens eks-kjæreste Brooke Crittendon var sammen med Kanye i over to år, og forteller at han kan være en svært krevende kjæreste. 

- Han trenger folk som forteller ham hvor god han er og som lar ham vite at de trenger ham, sier hun til The Sun. 

I media fremstår West ofte som selvsikker og arrogant, men Crittendon mener det hele er et image og at sangeren egentlig er usikker. 

- Han var sårbar og ble usikker når vi ikke kunne se hverandre hver dag. Jeg fikk inntrykk av at han trodde at han ikke var god nok for meg. 

At eks-kjæresten har blitt sammen med vakre Kim Kardashian kom ikke som noen overraskelse for Brooke, som forteller at Kanye er svært opptatt av formfulle kvinner. 

- Hvilke andre kvinner kunne Kanye blitt sammen med? Kanskje Halle Berry, J-Lo eller Beyoncé, men de er opptatt. Hun passer sammen med ham. 

Kim og Kanye har nå kjøpt en gigantisk luksusvilla i Beverly Hills og drømmer om å gifte seg. LES OGSÅ: Livredd for å legge på seg  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer