Melania Trumps kjolevalg vekker oppsikt:

- Advarer hun oss?

Melania Trump avga i går sin stemme i presidentvalget i USA. Nå påstår flere at hun prøvde å sende en beskjed med kjolevalget sitt.

OPPSIKT: Kjolen Melania Trump brukte da hun stemte under presidentvalget vekker oppsikt. Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Førstedame Melania Trump (50) avga i går sin stemme i presidentvalget i USA, som står mellom ektemannen Donald Trump (74) og Joe Biden (77).

Utenfor valglokalene i Palm Beach i Florida dukket Melania opp i et antrekk til en verdi av mer enn 30 000 amerikanske dollar, som tilsvarer i overkant av 283 0000 norske kroner, ifølge australske News.

Antrekket, som besto av en ermeløs kjole av merket Gucci, et par solbriller, en veske av merket Hermès og et par pumps fra Christian Louboutin, setter nærmest fyr på nettet.

VEKKER OPPSIKT: Melania Trump dukket i går opp i dette antrekket da hun skulle avgi sin stemme i presidentvalget i USA. Mønsteret på kjolen, av merket Gucci, får Twitter-brukerne til å spekulere vilt. Foto: Zak Bennett / AFP / NTB
VEKKER OPPSIKT: Melania Trump dukket i går opp i dette antrekket da hun skulle avgi sin stemme i presidentvalget i USA. Mønsteret på kjolen, av merket Gucci, får Twitter-brukerne til å spekulere vilt. Foto: Zak Bennett / AFP / NTB Vis mer

- Det er valgdag, så jeg ville komme hit i dag for å stemme ved valget, sa Melania Trump som svar på spørsmål om hvorfor hun hadde ventet helt til i går med å avlegge stemme.

Det er imidlertid ikke prislappen på antrekket som fanger oppmerksomheten, men mønsteret på kjolen.

PRESIDENTVALGET: Melania Trump avla sin stemme tirsdag morgen amerikansk tid. Video: KameraOne Vis mer

- Er det håndjern?

Mens mønsteret er en ikonisk stil som lenge har vært knyttet til det italienske motehuset, hevder flere at designet ligner mer på håndjern, og påstår at førstedamen har et skjult budskap med antrekket sitt.

«Melania som stemte i dag. Er det håndjern på kjolen hennes?» spekulerer en Twitter-bruker, mens en annen skriver følgende:

«Skriker ikke kjolen hennes: Jeg lever i lenker, slipp meg fri!»

«Er denne kjolen dekket av alarmklokker? Advarer hun oss?!» stiller en annen ivrig Twitter-bruker spørsmål ved.

Andre går så langt som å hevde at det antatte budskapet Melania prøver å gi er at hun føler seg låst i ekteskapet med Donald, og at hun planlegger en skilsmisse.

SPEKULASJONER: Flere ivrige Twitter-brukere påstår at mønsteret på Melanias kjole har et hemmelig budskap. Foto: Zak Bennett / AFP / NTB
SPEKULASJONER: Flere ivrige Twitter-brukere påstår at mønsteret på Melanias kjole har et hemmelig budskap. Foto: Zak Bennett / AFP / NTB Vis mer

«Melania sender en melding som sier at hun er i håndjern, hun skiller seg fra ham snart», lyder et Twitter-innlegg.

Raser over munnbind-mangel

Andre har heller hengt seg opp i det faktum at førstedamen ikke hadde på seg munnbind. Dette får hun refs for på Twitter, hvor flere omtaler det som både uansvarlig og egoistisk.

«En god måte å vise at hun ikke bryr seg om noen på», skriver en.

«IKKE iført munnbind. Disse menneskene tror de er guder, og de kjenner ikke til begrepet hvor man leder som et eksempel», skriver en annen.

SUPERSTJERNE: Rapperen Lil pump er svært begeistret for Donald Trump. Video: KameraOne. Reporter: Jonas Gard Steen Andersen Vis mer

Talspersonen til Melania, Stephanie Grisham, fortalte at Melania var den eneste personen som avga sin stemme på det tidspunktet, og at hun bare hadde selskap av sine ansatte og flere avstemningsarbeidere, som alle på forhånd hadde blitt testet for coronaviruset, ifølge Fox News.

Melania Trump har hittil ikke uttalt seg om spekulasjonene rundt mønsteret på kjolen.

Spekulasjonene kommer bare kort tid etter at en konspirasjonsteori om førstedamen florerte på Twitter.

KRITIKK: USAs førstedame Melania Trump har flere ganger fått kritikk for klesvalgene sine. Her er verstingene! Video: Rød Løper Vis mer

Klone-konspirasjon

Under emneknaggen #FakeMelania på Twitter hadde flere fått for seg at et bilde av førstedamen på vei inn i helikopteret Marine One, som skulle fly Melania og Donald Trump til en debatt mot demokratenes presidentkandidat Joe Biden, ikke egentlig viste Melania.

EN ANNEN?: Flere ivrige Twitter-brukere var overbeviste om at dette bildet, tatt 22. oktober, ikke viste Melania Trump, men en annen kvinne. Foto: Chris Kleponis /CNP/NTB
EN ANNEN?: Flere ivrige Twitter-brukere var overbeviste om at dette bildet, tatt 22. oktober, ikke viste Melania Trump, men en annen kvinne. Foto: Chris Kleponis /CNP/NTB Vis mer

Emneknaggen hadde over tusenvis av innlegg hvor ivrige Twitter-brukere spekulerte på om USAs president hadde leid inn en annen til å være kona hans.

Flere pekte blant annet på at både smilet og kjevepartiet på nevnte bildet ikke stemmer overens med førstedamens.

«Det eneste jeg vil savne fra denne administrasjonen, er at de bytter ut nye Melaniaer og bare later som at vi ikke vil legge merke til det, som en fireåring med en gullfisk», skrev en.

«Jeg liker en president som ikke må ansette en erstatter som førstedame», lød et tredje Twitter-innlegg, mens en annen påpekte at han ikke skjønte hvorfor andre ble så skremt av bildet, da Melania så hyggeligere ut.

Ifølge Cosmopolitan kunne man tydelig se at det faktisk var Melania som kom ut av flyet. Dette ved å henvise til bilder med ulike vinkler av henne.

DEBATT: Denne videoen av førstedame Melania Trump (50) og ektemannen blir hyppig delt på Twitter. Reporter: Elias Kr. Zahl-Pettersen Vis mer

LES OGSÅ: Avslører bittert forhold

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer