Sharon Osbourne:

Advarer: - Har gått ned 20 kilo

Brukte omstridt medisin for å gå ned i vekt.

ADVARER: Kiloene raste av for Sharon Osbourne. Nå advarer hun andre. Foto: Splash News / NTB
ADVARER: Kiloene raste av for Sharon Osbourne. Nå advarer hun andre. Foto: Splash News / NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Den siste tiden har stadig flere kjendiser blitt anklaget for å bruke den omstridte diabetesmedisinen Ozempic for å gå ned i vekt.

Mens de fleste nekter for at de har brukt medisinen, har Sharon Osbourne (70) innrømmet sprøytebruken.

- Jeg tok sprøytene i fire måneder, og gikk ned 13 kilo. Men som med alt annet er heller ikke dette noen enkel «snarvei», avslørte hun i det populære TV-programmet «The Talk» i sommer.

VEKTTAP: Kelly Osbourne avslørte på Instagram at hun hadde gått ned mange kilo, til fansens store overraskelse. Foto: Kelly Osbourne/ Skjermdump fra Instagram Reporter: Embla Hjort-Larsen Vis mer

Siden da har kiloene fortsatt å renne av, og Osbourne har sluttet på sprøytene.

- Man kan ikke gå på det for alltid. Jeg har gått ned 20 kilo nå og det var nok. Det er bare på tide å slutte. Jeg hadde ikke trodd jeg skulle bli så tynn, men det bare skjedde, sier hun i talkshowet «Piers Morgan Uncensored».

Samtidig advarer hun andre som ønsker å begynne på medisinen.

- Man blir veldig kvalm. Du kaster nødvendigvis ikke opp, men du føler at du må. Jeg hadde det sånn i to-tre uker. Jeg var kvalm hele tiden. Så blir man veldig tørst og mister matlysten.

Hun legger til:

- Derfor mener jeg man må holde dette unna yngre folk. De kommer til å gå berserk og det er ikke bra.

70-åringen har tidligere fortalt at hun synes det er viktig å være ærlig om sin egen erfaring, slik at folk ikke tror at Ozempic er en vidundermedisin for alle.

Linni Meister gjestet Motepolitiet Live med Jan Thomas og kommenterte vektnedgangen etter «Farmen kjendis». Video: Jenny Emilie Aas/Håvard Bjørnerem/Dennis Appelong/Se og Hør. Vis mer

Osbourne har flere ganger vært åpen om hvilke inngrep hun har gjort.

Høsten 2021 gjennomførte Osbourne et ansiktsløft, men da hun fikk se resultatet var hun alt annet enn fornøyd med hvordan hun så ut.

- Det satte meg ut og det skremte meg. Jeg dro det virkelig for langt med det siste ansiktsløftet, og nå tenker jeg bare at jeg ikke vil gjøre noe mer, fortalte hun til den britiske avisen The Sun tidligere i år.

LES OGSÅ: Røper utradisjonell gave til barnebarnet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer