ADVARER: Liv Grete Skjelbreid advarer Marit Bjørgen mot å stresse tilbake i form etter fødselen.  Foto: NTB Scanpix
ADVARER: Liv Grete Skjelbreid advarer Marit Bjørgen mot å stresse tilbake i form etter fødselen. Foto: NTB ScanpixVis mer

Advarer gravide Bjørgen mot tidlig comeback

- I verste fall kan det forekomme komplikasjoner i bekkenet, sier Liv Grete Skjelbreid.

SEOGHØR.NO: I juni kom nyheten om at langrennsstjernen Marit Bjørgen (35) og samboer, Fred Børre Lundberg (45), skal bli foredre.

Om fire måneder skal den lille komme til verden, og kun tre måneder etter det, vil Marit være tilbake i konkurransemodus.

- Barnet kommer rundt jul, så jeg satser på å konkurrere igjen i mars, avslørte Bjørgen til Expressen.

Tidligere skiskytter Liv Grete Skjelbreid (41) - som er mor til tre barn - sier til Dagbladet at hun advarer mot et så ambisiøst mål.

TØFT: Liv Grete Skjelbreid tror det blir tøft å være i konkurranseform kun tre måneder etter fødsel. Foto: Stella Pictures
TØFT: Liv Grete Skjelbreid tror det blir tøft å være i konkurranseform kun tre måneder etter fødsel. Foto: Stella Pictures Vis mer

- Marit har sikkert en plan og dyktige folk rundt seg, men det er viktig å være litt forsiktig. I verste fall kan det forekomme komplikasjoner i bekkenet, sier Liv Grete Skjelbreid til Dagbladet.

- Hvis alt går som det skal, er det mulig for Marit å være i god form i mars. Men å være i toppform da, blir tøft. Da jeg fikk Emma i januar, var det aldri noe tema å konkurrere i den sesongen. Jeg la alt på is og brukte tid på å komme tilbake. Jeg tror det er lurt, sa hun.

Hemmelighetsfulle foreldre

Marit har tidligere avslørt at hun allerede fått vite kjønnet på det kommende barnet, men ikke ønsker å dele nyheten med noen.

- Vi vet det, men jeg føler ikke det er noe jeg må fortelle. For meg er det viktigste at alt går veldig bra, sa Bjørgen til Dagbladet forrige uke.

TERMIN I DESEMBER: Fred Børre Lundberg og Marit Bjørgen skal etter planen få barn i årets siste måned.
TERMIN I DESEMBER: Fred Børre Lundberg og Marit Bjørgen skal etter planen få barn i årets siste måned. Vis mer

Bjørgen fortalte selv at hun føler seg i veldig god form. Nylig var hun sammen med landslaget i Livigno i Italia. Men det ble siste landslagsturen før hun skal bli mamma.

Til avisen fortalte idrettsstjernen at svangerskapet foreløpig har vært problemfritt.

- Om det går bra? Ja, over all forventning. Bare det at jeg kan få være med jentene hit ned til Livigno, være i miljøet og klare å trene ganske brukbart selv også er en stor bonus.

Seoghør.no var i kontakt med Marits far, Ola Ivar Bjørgen, da nyheten om familieforøkelsen kom. Han fortalte at han gledet seg til at datteren hans skal bli mor.

- Blir artig det, da! sa han til Seoghør.no.

LES OGSÅ: Marit Bjørgen er gravid

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.