Bjørn Eidsvåg:

Advarer fansen

- Vær obs!

ADVARER FANSEN: Bjørn Eidsvåg ber fansen være oppmerksomme på de flere falske profilene på Instagram. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB
ADVARER FANSEN: Bjørn Eidsvåg ber fansen være oppmerksomme på de flere falske profilene på Instagram. Foto: Thomas Andersen/TV 2/NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Hver gang vi møtes»-aktuelle Bjørn Eidsvåg (68) er trolig en av landets største artister.

Dermed er det kanskje ikke så rart at «Floden»-artisten er stor på Instagram, med nesten 40 000 følgere.

Det ser det ut til at flere ønsker å utnytte. Nå går Eidsvåg hardt ut mot flere falske profiler som utgir seg for å være hans personlige assistenter.

«Florerer av falske kontoer»

På Instagram Story deler artisten en skjermdump av en Instagram-melding sendt av en kvinne som hevder å være hans personlige assistent.

Foto: Skjermdump fra Instagram
Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

I meldingen skriver kvinnen at det er mange falske sider på internett, og at de gjør sitt beste for å fikse problemet. I samme melding skriver hun at brukeren hun har sendt meldingen til er «valgt ut til å få en spesiell takkemail fra Bjørn Eidsvåg».

«Det florerer av både falske kontoer og personlige assistenter om dagen. Vær obs!», advarer artisten på Instagram Story.

«HVER GANG VI MØTES»: Bjørn Eidsvåg fikk innhold fjernet fra egen episode. Reporter: Katrine Bjelke / Celina Morken. Video: TV 2 Vis mer

Se og Hør har vært i kontakt med pressekontakt Elise Steffensen, som opplyser om at Eidsvåg ikke er tilgjengelig for en kommentar.

Politianmeldte falske brukere

Dette er imidlertid ikke første gang stjernen må bekjempe nettroll på sosiale medier.

I 2020 politianmeldte Eidsvåg profiler som utga seg for å være ham på Instagram, og som sendte det han beskrev som «slibrige meldinger» til fans. Det meldte Dagbladet den gang.

Dette hadde pågått i et års tid før 68-åringen til slutt så seg nødt til å politianmelde.

EMOSJONELT: Hedersgjest Karoline Krüger ante ikke hva som skulle skje under Bjørn Eidsvågs opptreden på «Hver gang vi møtes». Video: Rød Løper/TV 2 Plat Vis mer

«Sitter i skrivestua og forbereder søndagens konsert herfra. Jeg er stort sett blid, men sur på dem som gir seg ut for å være meg og sender slibrige meldinger. Jeg sender ikke meldinger til noen, så får dere det fra meg, er det en fake-Bønna», skrev Eidvåg på sin ekte Instagram-profil.

LES OGSÅ: Røper nytt steg i forholdet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer