Jennifer Aniston:

«Advarer» fansen etter tabbe

- Noe å huske på.

VERDENSKJENT: Jennifer Aniston ble først kjent for å spille Rachel i «Friends», men har senere spilt hovedroller i en rekke populære filmer. Her på innspillingssettet til «The Morning Show» i september. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock/ NTB
VERDENSKJENT: Jennifer Aniston ble først kjent for å spille Rachel i «Friends», men har senere spilt hovedroller i en rekke populære filmer. Her på innspillingssettet til «The Morning Show» i september. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det holdt visst ikke å se skuespillerkollegaen bli knalloransje på settet til «Friends» - Jennifer Aniston (53) måtte teste ut spraytan på egen hud.

Selv om det er mange år siden Ross og Rachel kapret seerhjerter på TV-skjermen, sørger Aniston for at fansen fortsetter å assosiere henne med seriekjæresten, spilt av David Schwimmer (55).

REAGERER: Flere reagerer på en stemmevane som Jennifer Aniston hadde da hun spilte i «Friends». Vis mer

Historien gjentar seg

Skuespilleren delte nemlig nylig en liten spraytan-ulykke på Instagram. Og resultatet ligner veldig på Ross sitt i episoden «The One With Ross's Tan», som ligger ute på HBO Max.

Fansen var raske med å assosiere hendelsen med episoden, hvorav en kommenterte under Instagram-klippet: «Har ikke Ross advart deg mot spraytan?».

I episoden fra finalesesongen prøver Ross å ta spraytan for første gang, fordi kompisen Chandler har tatt det. Han rekker ikke å snu seg tidsnok og ender derfor med fargenivå fire på forsiden av kroppen, mens han er blek på baksiden.

FOR MYE: Ross ble mye mørkere enn han hadde planlagt. Foto: Skjermdump/«Venner for livet» på HBO Max
FOR MYE: Ross ble mye mørkere enn han hadde planlagt. Foto: Skjermdump/«Venner for livet» på HBO Max Vis mer

Fargenivå åtte

Når han gjentar prosessen bak for å få jevn farge, snur han seg feil og ender opp med en dyp oransjefarge på nivå åtte på fronten. Det hele resulterer i at Ross ligner et stort gresskar uti episoden.

Page Six, som omtalte saken først, påpeker humoristisk at «Just Go With It»-stjernens føtter endte opp på nivå åtte - akkurat som Ross.

FLAUT: En av Instagram-følgerne kommenterte at de hadde blitt flaue om de havnet i situasjonen til Aniston. Foto: Skjermdump Instagram/ Jennifer Aniston
FLAUT: En av Instagram-følgerne kommenterte at de hadde blitt flaue om de havnet i situasjonen til Aniston. Foto: Skjermdump Instagram/ Jennifer Aniston Vis mer

Resten av kroppen hennes så imidlertid mye mer naturlig ut enn det Ross gjorde.

TÅREFULT: En tydelig rørt Jennifer Aniston var i det gavmilde hjørnet, da hun overrasket en familie som har hatt en tøff periode. Video: Kan ses på Viaplay. Vis mer

Hvis du for eksempel har planer om å prøve å få tilbake feriefargen inne på en spraytansalong, har Aniston et godt råd - basert på egen erfaring. I Instagram-videoen tipser stjernen fansen om å smøre føttene med fuktighetskrem før de tar spraytan.

- Noe å huske på: Hender og føtter må smøres inn med lotion før spraytan, «advarer» Aniston blant annet i videoklippet.

En hjelpende hånd

Noen av følgerne har imidlertid reagert på at det er en annen som skrubber føttene til Aniston etter spraytan-tabben.

SKRUBBEHJELP: Aniston fikk hjelp til å skrubbe den oransje foten. Foto: Skjermdump Instagram/Jennifer Aniston
SKRUBBEHJELP: Aniston fikk hjelp til å skrubbe den oransje foten. Foto: Skjermdump Instagram/Jennifer Aniston Vis mer

En Instagram-bruker kommenterer: «Jeg bryr meg ikke om hvor rik og berømt du er, du kan fortsatt vaske dine egne føtter», mens en annen har skrevet: «Hvorfor vasker noen andre føttene dine?».

Page Six tar stjernen i forsvar og mener at hun hadde risikert å vaske bort fargen på hendene dersom hun selv skrubbet føttene, og at hun derfor trengte en hjelpende hånd.

LES OGSÅ: - En feil

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer