Jennifer Aniston:

«Advarer» fansen etter tabbe

- Noe å huske på.

VERDENSKJENT: Jennifer Aniston ble først kjent for å spille Rachel i «Friends», men har senere spilt hovedroller i en rekke populære filmer. Her på innspillingssettet til «The Morning Show» i september. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock/ NTB
VERDENSKJENT: Jennifer Aniston ble først kjent for å spille Rachel i «Friends», men har senere spilt hovedroller i en rekke populære filmer. Her på innspillingssettet til «The Morning Show» i september. Foto: Kristin Callahan/ Shutterstock/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det holdt visst ikke å se skuespillerkollegaen bli knalloransje på settet til «Friends» - Jennifer Aniston (53) måtte teste ut spraytan på egen hud.

Selv om det er mange år siden Ross og Rachel kapret seerhjerter på TV-skjermen, sørger Aniston for at fansen fortsetter å assosiere henne med seriekjæresten, spilt av David Schwimmer (55).

Historien gjentar seg

Skuespilleren delte nemlig nylig en liten spraytan-ulykke på Instagram. Og resultatet ligner veldig på Ross sitt i episoden «The One With Ross's Tan», som ligger ute på HBO Max.

Fansen var raske med å assosiere hendelsen med episoden, hvorav en kommenterte under Instagram-klippet: «Har ikke Ross advart deg mot spraytan?».

I episoden fra finalesesongen prøver Ross å ta spraytan for første gang, fordi kompisen Chandler har tatt det. Han rekker ikke å snu seg tidsnok og ender derfor med fargenivå fire på forsiden av kroppen, mens han er blek på baksiden.

Fargenivå åtte

Når han gjentar prosessen bak for å få jevn farge, snur han seg feil og ender opp med en dyp oransjefarge på nivå åtte på fronten. Det hele resulterer i at Ross ligner et stort gresskar uti episoden.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer