Advarer barn mot egen sketsj

- Det er skikkelig ekkelt, sier Herborg Kråkevik om rollen i NRK-programmet «Underholdningsavdelingen».

SEOGHØR.NO: Når Herborg Kråkevik (39) lørdag kveld viser seg fram på TV under premieren av «Underholdningsavdelingen», blir det en annerledes opplevelse for den allsidige kjendisen.

- Humor på TV vanskelig, og enormt krevende. Jeg er vant til å stå på scenen og er vant til å få en umiddelbar «fiasko eller suksess-følelse», og liker godt å føle meg fram på et publikum og tilpasse meg. På TV må man bare ta sjansen og se hvordan det går, sier Kråkevik til Seoghør.no.

Kråkevik gleder seg til premieren og håper at seerne vil like det nye humorprogrammet. Men de aller yngste bør se vekk under ett av kveldens innslag.

- Det er én scene som er spilt inn som er en parodi på «Mormor og de åtte ungene». Jeg spiller en mormor som ikke kan få nok barnebarn, og passer på at datteren og svigersønnen får nok barn.

Det er skikkelig ekkelt, og jeg vil fraråde alle barn under ti år å se akkurat den sketsjen.


I tillegg til Kråkevik består «Underholdningsavdelingen» av Robert Stoltenberg, Live Nelvik, Bjarte Tjøstheim, Vidar Magnussen og Kristin Grue.

- Jeg er stolt av å være med i en sånn gjeng. Da er det ikke så viktig om mine ting blir bra, så lenge noen andre sine ting er bra, sier Herborg med et smil.

Se hele intervjuet med Kråkevik i videovinduet øverst i saken!

«Underholdningsavdelingen» sendes lørdager klokken 20.55 på NRK. Se vår store TV-guide her!


LES OGSÅ: - Jeg var drita full på NRK