FÅR KRITIKK: Etter at Adriana Lima fortalte om en særdeles slitsom dag på jobb, reagerte flere av modellens 6 millioner Instagram-følgere. Foto: SipaUSA
FÅR KRITIKK: Etter at Adriana Lima fortalte om en særdeles slitsom dag på jobb, reagerte flere av modellens 6 millioner Instagram-følgere. Foto: SipaUSAVis mer

Adriana Lima skaper furore på Instagram

– Denne jenta trenger virkelig å få ting satt i perspektiv, sier modellens kritikere.

SEOGHØR.NO: Adriana Lima (34) ble oppdaget som 15-åring, og prydet coveret av prestisjetunge Vogue allerede i 2000.

Samme år ble hun offisielt én av undertøysgiganten Victorias Secrets «engler», en tittel hun fortsatt kan skilte med den dag i dag.

Lima har altså jobbet som modell i øverste klasse i en årrekke – og nå avslører hun at det slett ikke bare er fryd og gammen. Denne uken la skjønnheten ut et sminkeløst bilde av seg selv kombinert med en lengre tekst på Instagram.

«Dette er ikke for å klage, jeg deler bare litt fra livet mitt. Folk tror gjerne at livet som modell er lett, men det er feil. Vi arbeider like hardt som alle andre. I dag jobbet jeg i 10 timer, og sto foran kameraet med en skikkelig forkjølelse og massiv hodepine», lyder starten av Limas innlegg.

Saken fortsetter under bildet.

«Jeg ville dele ansiktet til en hardtarbeidende modell med dere, og si at det ikke bare er jeg som jobber så hardt i denne industrien», fortsetter 34-åringen.

Innlegget falt ikke i god jord hos flere av Limas 6.6 millioner følgere på bildedelingstjenesten, og etter kort tid begynte de kritiske kommentarene å tikke inn.

«De fleste av oss jobber ekstremt hardt, kjære deg. Sånn er livet. Men de fleste av oss får ikke millioner utbetalt for jobben vi gjør», skriver Instagram-brukeren @nanany123. «Denne jenta trenger virkelig å få ting satt i perspektiv», mener det amerikanske nettstedet Fishwrapper.

Adriana har foreløpig ikke kommentert kritikken.

VELDREID: Adriana Lima er én av verdens mest kjente modeller. Her viser hun seg frem i bikini i 2012. Foto: wenn.com
VELDREID: Adriana Lima er én av verdens mest kjente modeller. Her viser hun seg frem i bikini i 2012. Foto: wenn.com Vis mer

LES OGSÅ: Slik har du ikke sett Victorias Secret-modellene før