Adrian Sellevoll røk ut av «Skal vi danse»

- Forventet.

RØK UT: Adrian Sellevoll røk ut etter fire uker i konkurransen. Foto: NTB Scanpix
RØK UT: Adrian Sellevoll røk ut etter fire uker i konkurransen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

NYDALEN (Se og Hør): Årets «Skal vi danse» er i full gang, og flere av deltakerne har virkelig imponert dommerne på parketten. Aldri før er det blitt gitt ut så høye poeng så tidlig i konkurransen som det ble forrige uke.

Denne uken var det en såkalt «all stars»-sending, hvor flere av deltakerne fra tidligere sesonger gjorde comeback på parketten med årets deltakere.

Men i denne konkurransen er det ingen nåde, og denne gangen var det Adrian Sellevold og dansepartneren Lillian Aasebø som fikk færrest poeng, og dermed er ute av «Skal vi danse».

Tar det med et smil

Forrige uke kunne de to juble over å ha doblet dommerpoengene fra to uker tidligere. Lørdag kveld var han derimot tilbake på bunn, med bare 16 poeng etter krass kritikk fra flere av dommerne.

- Hva var dette for noe? var blant det dommer Merete Lingjærde sa om Sellevolls Cha Cha Cha.

Selv om Adrian nå ikke skal lengre skal være med videre i dansekonkurransen, tar han det hele med et smil.

KRYPTISK: Da Rød Løper møtte TV-profilen Adrian Sellevoll under «Skal vi danse»-lanseringen, var han svært kryptisk om sin egen sivilstatus. Video: Thea Hope / Reporter: Kine Falch Vis mer

- Jeg har det veldig bra, jeg tar ting med et smil, og jeg skal ikke være lei meg, sier Adrian til Se og Hør etter at han røk ut av konkurransen.

Selv forteller han at det var relativt forventet, men at han har mye å fokusere på framover. Han skal tilbake til studio for å lage musikk, og forteller at han til uken kommer ut med album.

Hentet i ambulanse

En av de tidligere kjendisene som nok en gang var å se på parketten, er toppbloggeren Sophie Elise (24). Hun var deltaker forrige sesong, og var da blant favorittene. 24-åringen kom derimot ikke helt til topps, da hun selv valgte å trekke seg fra konkurransen for å fokusere på sin mentale helse.

Denne uken danset hun sammen med Emilie Nereng og hennes dansepartner Santino Mirenna til en sexy Cha-cha-cha.

TILBAKE: Sophie Elise var tilbake på parketten etter at hun trakk seg i fjor. Foto: NTB Scanpix
TILBAKE: Sophie Elise var tilbake på parketten etter at hun trakk seg i fjor. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Sendt til legevakten

Emilie og Santino leverte en strålende Cha-cha-cha, men dansen endte dramatisk da sistnevnte ble skadet under direktesendingen. Til tross for at han først forsøkte å høre dommernes kommentarer sammen med Emilie og Sophie, ble han sendt av parketten etter synlige smerter.

- Jeg hørte at det skjedde, sa dommer Merete Lingjærde.

Santino ble senere hentet av ambulanse som tok han med til legevakten, etter mistanke om at skulderen hans var ute av ledd.

- Det så helt forferdelig ut. Han bare beit tennene sammen. Utrolig stolt av han som fullførte dansen, sier dansepartneren Emilie om hendelsen.

SKADD PÅ PARKETTEN: Santino Mirenna skadet seg under kveldens «Skal vi danse»-sending. Video: TV 2. Reporter: Jonas Scheie Hammer / Rød Løper. Vis mer

Dommerfavoritter

Christian Strand og Marianne Sandaker danset Samba til «Raske Briller», noe som falt i smak hos dommerne.

Sammen med seg på parketten hadde de Linni Meister, som til dommerne uttrykte at hun var storfornøyd med kvelden. Dette hadde hun full grunn til da de fikk flest dommerpoeng under kveldens konkurranse.

FAVORITTER: Dommerne omtalte dansen som kveldens beste. Her er Christian med Linni Meister. Foto: NTB Scanpix
FAVORITTER: Dommerne omtalte dansen som kveldens beste. Her er Christian med Linni Meister. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Danset med italiensk vinner

Forrige uke danset Jørgine Massa Vasstrand og Jørgen seg inn i historiebøkene som de som tidligst har fått toppscore fra dommerne. Etter forrige ukes suksess, danset Jørgine og Jørgen denne uken salsa til «I'm too Sexy».

Med seg på parketten hadde de vinneren av den italienske versjonen av «Skal vi danse», Lasse Matberg, og hele Norges favoritt-tvillingbrødre Emil Massa Vasstrand og Silas Massa Vasstrand.

- Vi er ikke så nervøse, enda, sa brødrene til Jørgine til Se og Hør, i forkant av dansen.

Det hadde de heller ingen grunn til, da de sammen danset seg inn til hele 32 poeng.

DANSET: Jørgine fikk med seg brødrene og den italienske dansevinneren Lasse Matberg på parketten. Foto: NTB Scanpix
DANSET: Jørgine fikk med seg brødrene og den italienske dansevinneren Lasse Matberg på parketten. Foto: NTB Scanpix Vis mer

LES OGSÅ: Dette sier de om favorittstemplet

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer