VIL ADOPTERE IGJEN: - Vi ønsker oss et barn fra Etiopia igjen, sier Mia Gundersen. Her er hun sammen med ektemannen Marcel Leliënhof. Foto: SCANPIX
VIL ADOPTERE IGJEN: - Vi ønsker oss et barn fra Etiopia igjen, sier Mia Gundersen. Her er hun sammen med ektemannen Marcel Leliënhof. Foto: SCANPIX Vis mer

Adopterer nytt barn

- Vi ønsker oss et barn fra Etiopia igjen, sier Mia Gundersen.

SEHER.NO: Etter tidligere å ha gitt klart uttrykk for at hun ønsket seg at hun ønsker seg et barn til med ektemannen Marcel Leliënhof (42), avslører Mia Gundersen (46) nå at paret har startet forberedelsene til en ny adopsjon.

Ekteparet adopterte i fjor sønnen Daniel fra det afrikanske landet etter en lang prosess og er forberedet på at ventetiden kan bli lang denne gangen også.

- Vi er i full gang med å vurdere en ny runde, og vi er veldig åpne om at vi ønsker oss barn nummer to. Men det er en tøff tid vi må igjennom, og vi er forberedt på at det tar rundt tre år som sist gang. Om det blir en gutt eller jente vet vi ikke, men vi ønsker oss et barn fra Etiopia igjen, sier Gundersen til VG.

Mia er ikke redd for at hennes sønn Daniel skal bli sjokkert av hennes nylig utgitte bok "Jeg er Mia", der hun blant forteller åpent om sin natt med finansmannen Kjell Inge Røkke.

- Jeg håper Marcel og jeg har lært ham en bredre forståelse av livet når han leser boken en gang i fremtiden. Det er uansett mitt liv, og viser på mange måter min frigjøring. Det viser også at det går an å komme en plass - på tross av vonde og vanskelige opplevelser i fortiden, sier Mia Gundersen til avisa.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no!

LES OGSÅ: Mia delte seng med Røkke