Adil får stjernehjelp

Koreograflegenden Travis Payne har jobbet med Michael Jackson, nå er det Adil sin tur!

ETTERTRAKTET: Adil sjarmerte mange da han var deltager i Dansefeber... Foto: TVNorge
ETTERTRAKTET: Adil sjarmerte mange da han var deltager i Dansefeber... Foto: TVNorge Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: Adil Thathaal (23) stakk av med seieren i fjorårets sesong av "Dansefeber" og har de siste måneden danset til livets opphold i Los Angeles.


Neste stopp for Adil er den nye musikkvideoen til popkometen Ashley Tishdale (21), kjent fra "High School Musical".


Han er nemlig tatt inn under vingene til stjernekoreografen Travis Payne, som er danser og koreograf for blant annet Michael Jackson, Madonna, Usher og Lenny Krawitz.


LES OGSÅ: Nakensjokk for Tefke


De to møttes gjennom Adils storesøster Deeyah (29), da Adil nylig var på besøk hos henne i Atlanta, og Adil legger ikke skjul på at han skylder søsteren en stor takk!


- Jeg skylder nok søss en stor klem neste gang jeg ser henne. Å jobbe med Travis er det største jeg har oppnådd i dansekarrieren min hittil. Jeg har lenge sett opp til Travis, han har jobbet med mine største idoler. Og nå henger vi ut sammen, det er helt sinnssykt, sier Adil til VG.


Adil har for fullt etablert seg i Hollywood, og bor i en leilighet som han deler med dansekompisene Hok og Ryan, som var finalist i amerikanske "Dansefeber"...


 

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer