<strong>HAR BLITT KJÆRESTER:</strong> Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy sjarmerte seg inn i de norske hjem i fjor.
HAR BLITT KJÆRESTER: Adelén Rusillo Steen og Benjamin Jayakoddy sjarmerte seg inn i de norske hjem i fjor. Vis mer

Adelén Rusillo Steen har fått seg kjæreste

Sangfuglen skal ha funnet tonen med sin tidligere «Skal vi danse»-partner også utenfor parketten.

Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: I november i fjor var det artisten Adelén Rusillo Steen (19) og hennes dansepartner Benjamin Jayakoddy (22) som stakk av med seieren i det populære TV 2-programmet «Skal vi danse».

Bare noen uker før duoen danset seg til topplassering overrasket Adelén publikum og dommere da hun ga dansepartneren et kyss midt på munnen under dansenummeret.

Kysset skapte spekulasjoner om det hadde oppstått romantiske følelser mellom Adelén og Benjamin. 

Dette avkreftet «Bombo»-sangerinnen den gang etter semifinalesendingen til Seoghør.no.

- Det begynner å bli irriterende faktisk. Det er ingenting mellom oss og vi er bare profesjonelle dansepartnere. Vi kjenner hverandre kjempegodt nå og er blitt gode venner, men det er det, slo hun fast. 

Nå skal derimot pipa ha fått en annen låt.

Saken fortsetter under bildet.

<strong>DANSEKYSS:</strong> Etter at Adelén klinte til med dansepartneren Benjamin spredte romanseryktene seg fort. Foto: TV 2
DANSEKYSS: Etter at Adelén klinte til med dansepartneren Benjamin spredte romanseryktene seg fort. Foto: TV 2 Vis mer

Mandag kveld skriver nemlig TV 2 at flere uavhengige kilder har bekreftet til God Kveld Norge at Adelén og Benjamin nå er kjærester.

Paret har postet en rekke bilder av hverandre på Instagram til å stemme på Benjamin i dansekonkurransen lørdag.

I år har Jayakoddy den tidligere snowboardkjøreren Stine Brun Kjeldaas (41) som sin partner

Saken fortsetter under bildet.

<strong>SEXY IMAGE:</strong> Her opptrer Adelén sammen med Alexandra JOner under Se og Hørs kjendisgalla i fjor.
SEXY IMAGE: Her opptrer Adelén sammen med Alexandra JOner under Se og Hørs kjendisgalla i fjor. Vis mer

Får fans på døra

Da Adelén stakk av med seieren i fjor var hun den yngste norske deltageren som har vunnet dansekonkurransen.

- Jeg forventet det ikke, så det var geniunhoppe-glede jeg kom med på slutten der. Helt sykt! jublet hun begeistret til Seoghør.no etter å ha blitt utropt til vinner.

Tidligere har Adelén røpet at suksessen til tider kan ha sine plagsomme sider. Spesielt når ivrige fans banker på døra for å få et glimt av sitt forbilde.

- Det kommer jo stadig folk på døra mi hjemme. Det er selvfølgelig veldig koselig, men samtidig så er hjemme et sted for privatliv. Så man mister jo privatlivet sitt.

- Som de fleste andre, så ser jeg ikke alltid kjempebra ut når jeg er hjemme. Jeg liker å kunne slappe av hjemme, men så er det sånn at folk banker på, og svarer man ikke, så ser de kanskje inn vinduet, sa hun til Seoghør.no i fjor.

<strong>TETT KAMP:</strong> Fjorårets &amp;amp;amp;amp;quot;Skal vi danse&amp;amp;amp;amp;quot;-finale ble en tett kamp mellom Adelén og Stian Thorbjørnsen. Foto: TV 2
TETT KAMP: Fjorårets &amp;amp;amp;quot;Skal vi danse&amp;amp;amp;quot;-finale ble en tett kamp mellom Adelén og Stian Thorbjørnsen. Foto: TV 2 Vis mer

LES OGSÅ: Adelén trodde ikke sine egne øyne

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer