Adelén på eksklusivt kjendis-album

Den norske popstjernen synger på VM-album med Jennifer Lopez, Shakira og Ricky Martin.

POPKOMET: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor. Foto: Stellla Pictures
POPKOMET: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor. Foto: Stellla Pictures Vis mer

SEOGHØR.NO: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor, og har gjort stor suksess med hitlåtene «Bombo» og «Baila Conmigo».

Mandag denne uken slapp hun singelen «Olé», som er å finne på det eksklusive VM-albumet «One Love, One Rhythm: The 2014 FIFA World Cup Official Album».

Adeléns låt er nummer 11, og på albumet er også Jennifer Lopez, Pitbull, Shakira, Wyclef Jean, Ricky Martin, Carlos Santana og Avicii.

17-åringen er i produsent og manager David Eriksens (46) eksklusive musikkstall, og ble i fjor signert av stjernemanager Simon Fuller (53), som skal sørge for Hortenjentas internasjonale gjennombrudd.

Se Adelén snakke om at hun er sjenert på guttefronten i videoen under:

Han er manager for både David og Victoria Beckham, Carrie Underwood, Steven Tyler og er partner med Jennifer Lopez og Marc Antony.

I juli i fjor fortalte en lykkelig Adelén at hun gledet seg til musikksamarbeidet med Simon Fuller:

- Det føles helt sykt. En av mine største inspirasjonskilder har jo vært Jennifer Lopez og hun er jo også i stallen hans så da jeg fikk vite det tenkte jeg bare: «Oi, hva er det her for noe?». Jeg ble helt i ekstase!

Musikkvideoen til VM-låten «Olé» blir sluppet neste uke, og er regissert av den norske stjerneregissøren Ray-Kay (35).

I begynnelsen av mai ble videoen spilt inn i Rio de Janeiro i Brasil, og Ray-Kay oppdaterte følgerne sine på Instgram med eksklusive bilder fra innspillingen:

«Shooting in Rio. What a colorful experience! Jammen ikke verst å få lov til å jobbe på dette stedet ;) @iam_adelen - dette blir en killer video!».

Adelén på sin side har holdt nedtelling på sin Instagram-profil i dagene før det internasjonale låtslippet:

Hør utdrag fra Adeléns VM-bidrag på iTunes her (ekstern lenke).

Adelén har spansk mor og norsk far.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke Adelén bli med på etterfest