Adelén på eksklusivt kjendis-album

Den norske popstjernen synger på VM-album med Jennifer Lopez, Shakira og Ricky Martin.

POPKOMET: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor. Foto: Stellla Pictures
POPKOMET: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor. Foto: Stellla Pictures Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: Den norsk-spanske skjønnheten Adelén Rusillo Steen (17) fra Horten ble kjent over natta da hun deltok i Melodi Grand Prix i fjor, og har gjort stor suksess med hitlåtene «Bombo» og «Baila Conmigo».

Mandag denne uken slapp hun singelen «Olé», som er å finne på det eksklusive VM-albumet «One Love, One Rhythm: The 2014 FIFA World Cup Official Album».

Adeléns låt er nummer 11, og på albumet er også Jennifer Lopez, Pitbull, Shakira, Wyclef Jean, Ricky Martin, Carlos Santana og Avicii.

17-åringen er i produsent og manager David Eriksens (46) eksklusive musikkstall, og ble i fjor signert av stjernemanager Simon Fuller (53), som skal sørge for Hortenjentas internasjonale gjennombrudd.

Se Adelén snakke om at hun er sjenert på guttefronten i videoen under:

Han er manager for både David og Victoria Beckham, Carrie Underwood, Steven Tyler og er partner med Jennifer Lopez og Marc Antony.

I juli i fjor fortalte en lykkelig Adelén at hun gledet seg til musikksamarbeidet med Simon Fuller:

- Det føles helt sykt. En av mine største inspirasjonskilder har jo vært Jennifer Lopez og hun er jo også i stallen hans så da jeg fikk vite det tenkte jeg bare: «Oi, hva er det her for noe?». Jeg ble helt i ekstase!

Musikkvideoen til VM-låten «Olé» blir sluppet neste uke, og er regissert av den norske stjerneregissøren Ray-Kay (35).

I begynnelsen av mai ble videoen spilt inn i Rio de Janeiro i Brasil, og Ray-Kay oppdaterte følgerne sine på Instgram med eksklusive bilder fra innspillingen:

«Shooting in Rio. What a colorful experience! Jammen ikke verst å få lov til å jobbe på dette stedet ;) @iam_adelen - dette blir en killer video!».

Adelén på sin side har holdt nedtelling på sin Instagram-profil i dagene før det internasjonale låtslippet:

Hør utdrag fra Adeléns VM-bidrag på iTunes her (ekstern lenke).

Adelén har spansk mor og norsk far.

LES OGSÅ: Derfor fikk ikke Adelén bli med på etterfest

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer