Adelén har flyttet sammen med kjæresten

- Vi overrasker hverandre hver dag med nye sider, sier artisten om sitt nye liv med «Skal vi danse»-kjæresten Benjamin Jayakoddy.

SEOGHØR.NO: Da Adelén Rusillo Steen (20) danset seg til topps i «Skal vi danse» i fjor, begynte romanseryktene å svirre rundt henne og dansepartneren Benjamin Jayakoddy (22).

I månedsskiftet august/september ble det kjent at de to faktisk var kjærester, og at duoen hadde holdt de varme følelsene skjult fra offentligheten i lang tid.

På Se og Hørs Kjendisgalla søndag kveld, kom paret hånd i hånd på den røde løperen. Da røpet de overfor Seoghør.no at de faktisk er blitt samboere.

- Vi flyttet sammen til Oslo i august. Det var første gangen jeg flytta hjemmefra og første gang han flytta til Norge, forteller Adelén til Seoghør.no.

Møtes til middag

«Bombo»-sangerinnen legger til at de foreløpig bare leier en leilighet sammen i hovedstaden, men at de stortrives med å bo under samme tak. Likevel har de ikke hatt så mye tid sammen etter at de ble samboere.

- Det går bra! Jeg har ikke sett så mye til ham i høst, og han ser ikke så mye til meg heller. Så vi bare møtes til middag, og så stikker vi igjen, sier Adelén lattermildt.

Saken fortsetter under bildet.

RØK UT I SEMIFINALEN: Lørdag kveld måtte Stine Bruun Kjeldaas og Benjamin Jayakoddy takke for seg i «Skal vi danse». Søndag var han på plass på Kjendisgallaen sammen med kjæresten Adelén Rusillo Steen. Foto: TV 2
RØK UT I SEMIFINALEN: Lørdag kveld måtte Stine Bruun Kjeldaas og Benjamin Jayakoddy takke for seg i «Skal vi danse». Søndag var han på plass på Kjendisgallaen sammen med kjæresten Adelén Rusillo Steen. Foto: TV 2 Vis mer

Denne høsten har kjæresten nemlig vært travelt opptatt med «Skal vi danse» igjen, der han har danset med tidligere snøbrettkjører Stine Bruun Kjeldaas (41).

Etter å ha havnet i danseduell i lørdagens program, var konkurransen imidlertid over for Stine og Benjamin - én uke før finalen. Danse-exiten betyr heldigvis at Adelén og proffdanseren får mer kjærestetid.

- Nå kan vi virkelig nyte den tiden vi har sammen, da. Nå som vi har litt mer fritid, sier Benjamin Jayakoddy på rød løper dagen etter semifinalen.

- Litt «ektepar-problemer»

Adelén forteller til Seoghør.no at hun og Benjamin holdt statusen som kjærester hemmelig i bortimot et halvt år. Hun forklarer at de ønsket å være sikre på forholdet før de avslørte det i media.

- I og med at vi er i den bransjen vi er i, så vil man jo aldri komme ut med noe før man er sikker på at det er oss to. Vi ville ikke gjøre en stor greie ut av det før vi var helt sikre på at det her er noe vi takler. Vi takler media og vi takler alt, sier den unge artisten.

Kjæresten Benjamin legger til at det føles bra at de endelig kan vise seg sammen som par.

- Det er veldig deilig, faktisk. Det tok jo en stund og vi har snakket mye om det, men det var bra at det kom. Og det har funket veldig bra, sier han.

Saken fortsetter under bildet.

ARM I ARM: Adelén og Benjamin holdt forholdet for seg selv i lang tid, og synes det er deilig at de endelig kan vise følelser offentlig.  Foto: Andreas Fadum
ARM I ARM: Adelén og Benjamin holdt forholdet for seg selv i lang tid, og synes det er deilig at de endelig kan vise følelser offentlig. Foto: Andreas Fadum Vis mer

Adelén røper videre at livet som samboere sørger for at hun og Benjamin stadig blir bedre kjent.

Vendela Kirsebom Foto: Andreas Fadum
Lene Alexandra Øien Foto: Andreas Fadum
Carina Dahl Foto: Andreas Fadum
Elisabeth Andreassen Foto: Andreas Fadum
Thomas Hayes og Ingeborg Heldal. Foto: NTB scanpix
Pia Haraldsen Foto: NTB scanpix
Kathrine Sørland Foto: NTB scanpix
Linnea Myhre Foto: NTB scanpix
Mari Haugersveen Foto: NTB scanpix
Emilie Nereng Foto: NTB scanpix
Espen Hilton og Caroline Berg Eriksen Foto: Geir Egil Skog
Merete Lingjærde, Stine Brun Kjeldaas og Tore Petterson Foto: Geir Egil Skog
Adelén og kjæresten Benjamin Jayakoddy Foto: Andreas Fadum
Sandra Lyng Haugen og kjæresten Lasse. Foto: Andreas Fadum
John Carews kjæreste Camilla Haukaas. Foto: Andreas Fadum
Mia Gundersen Foto: Andreas Fadum
Katarina Flatland. Foto: Andreas Fadum
Ida Fladen. Foto: Andreas Fadum
Ellen Arnstad og Linda Hoffstad Helleland. Foto: Andreas Fadum
Alexandra Joner Foto: Andreas Fadum
Hedda Kise Foto: Andreas Fadum
Didrik Solli-Tangen og Angelica Omre Foto: Andreas Fadum

- Vi overrasker hverandre egentlig hver dag med nye sider. Det synes jeg er så deilig, at det fortsatt er ting man ikke har sett hver eneste dag. At vi overrasker hverandre, sier 20-åringen.

Hun spøker med at det å være samboer innebærer noen «voksenpoeng», mens kjæresten Benjamin påpeker at de lærer mye om hverandre av å bo sammen.

- Er dere blitt kjent med noen irriterende uvaner hos hverandre som samboere?

- Det finnes alltid noe å irritere seg over, men ikke noe som avgjør et forhold, heldigvis! svarer Adelén med en liten latter.

- Det blir jo litt diskusjon om klesvask, matlaging og så videre, hvem som skal gjøre hva. Litt «ekteparproblemer», hehe... Men det går bra! forsikrer Adelén og kjæresten overfor Seoghør.no.

Sophie Elise Isachsen ble kåret til «Årets blogger» for andre gang på rad på Kjendisgallaen. Se videointervju nedenfor:

LES OGSÅ: Zara Larsson stjal showet på MTV-festen