FANT LYKKEN: Adele fant lykken med Simon Konecki i 2011. Året etter fikk de sønnen, Angelo sammen. Foto: NTB Scanpix. 
FANT LYKKEN: Adele fant lykken med Simon Konecki i 2011. Året etter fikk de sønnen, Angelo sammen. Foto: NTB Scanpix.  Vis mer

Adele:

Adeles sønn (4) fikk fyrverkerirester i øyet

Popartisten gjorde om på konserten etter ulykken.

Publisert

(Seoghør.no): På tirsdag ble det kjent at den britiske artisten, Adele Adkins (28), hadde gjort endringer i turneen sin.

Den verdensberømte stjernen er for tiden på turné i Australia, som en forlengelse av turneen hun hadde i Europa og USA i fjor. 28-åringen hadde blant annet konsert i Oslo i mai i fjor.

- Vi har hatt lydsjekk de siste dagene, og helt frem til i går kveld hadde vi planer om å ha fyrverkeri for dere, sa hun fra scenen under sin første konsert i Perth i Australia på tirsdag. Dette skriver The Music.

HAR SIKKERHET I FOKUS: Til tross for at Adele ønsker å gi publikum et forrykende show, ønsker hun ikke at de tilmøtte skal få fyrverkerirester i øynene. Nå kan det imidlertid se ut til at hun vil gjenninføre fyrverkeriet. Foto: Kevin Winter / Getty Image / NTB Scanpix. 
HAR SIKKERHET I FOKUS: Til tross for at Adele ønsker å gi publikum et forrykende show, ønsker hun ikke at de tilmøtte skal få fyrverkerirester i øynene. Nå kan det imidlertid se ut til at hun vil gjenninføre fyrverkeriet. Foto: Kevin Winter / Getty Image / NTB Scanpix.  Vis mer

«Hello»-sangeren hadde nemlig ønsker om å ha fyrverkeri under en av sine største hits, «Set fire to the rain», men hun forklarer at hennes fire år gamle sønn, Angelo, overvar den ene øvelsen, og at rester fra fyrverkeriet traff han i øyet.

Dette skal angivelig ha vært grunnen til at stjernen droppet de visuelle effektene i siste liten.

- Alle liker selvsagt fyrverkeri, fortsatte hun fra scenen.

- Min sønn observerte meg fra salen under lydsjekken og fikk rusk i øyet. Biten var ikke stor, men han fikk dritt i øyet og ble veldig lei seg. Da bestemte jeg meg for å droppe fyrverkeri, la hun til.

Nå kan det imidlertid virke som at stjernen er villig til å gjeninnføre det spektakulære fyrverkeriet.

Hun tok nemlig en avstemning med publikum under showet sitt og fikk de til å juble dersom de mente at det skulle gjenninføres.

- La meg høre jubel for fyrverkeri om dere ønsker det, sa hun fra scenen og mottok stor respons.

- La oss få høre «buu» om du ikke ønsker dritt i øynene, la hun til og fikk en rolig respons fra de oppmøtte.

- Okei, da blir det det neste gang, avsluttet hun.

Legendarisk karriere

Da billettene til Adeles Oslo-konsert ble sluppet på tampen av 2015, ble de revet vekk på kun 20 minutter.

FØLELSESLADD: Adele brøt sammen i gråt da hun vant prisen for Global suksess under fjoråretss Brit Awards. Senere på kvelden beklaget artisten for både bannskap og «stygt gråtefjes» da hun takket for prisen. Video: NTB Scanpix Vis mer Vis mer

Sangerinnen har tidligere fortalt i et intervju med magasinet Rolling Stone at hun tror hennes formfulle figur har hjulpet henne til suksess.

I motsetning til mange andre «perfekte» stjerner, mener Adele at fansen kan relatere seg mer til en som er mer normal ut.

- Jeg tror jeg minner alle om dem selv. De er selvsagt ikke samme størrelse som meg, men jeg tror de kan relatere seg til meg fordi jeg ikke er perfekt. Jeg tror mange berømte mennesker blir fremstilt som perfekte og uoppnåelige, sa hun til bladet i 2015.

- Skal respektere kvinner

Den populære artisten holder imidlertid lav profil når det kommer til sitt privatliv og sønnen, Angelo, som hun fikk med ektemannen Simon Konecki (42) i oktober 2012.

I et intervju med OK! Magazine forteller Adele hvordan hun ønsker at sønnen skal vokse opp og hvilke verdier hun vil videreføre til han.

- Jeg oppdrar ham til å respektere kvinner, forteller hun. Dette skriver ContactMusic.

28-åringen forteller at hun ønsker at sønnen skal se hvilken sterk kvinne hun er.

Angelo, som det finnes ytterst får bilder av, er med artisten verden rundt og hun forteller at det er ikke noen forskjell på om de er hjemme eller ute på reise.

- Han merker hvilken sterk kvinne jeg er hjemme, men også når han er med meg på jobb. Han er jo med meg overalt, forteller hun og håper at hun vil klare å lære han om hvilken kraft og styrke kvinner har.

LES OGSÅ: Ellen DeGeneres´ kone stormet ut av hjemmet

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer