JULEBRYLLUP: Adele Adkins ble denne uken avbildet med en helt ny ring på fingeren, noe som setter fart på ryktene om at hun skal ha giftet seg. Foto: NTB scanpix
JULEBRYLLUP: Adele Adkins ble denne uken avbildet med en helt ny ring på fingeren, noe som setter fart på ryktene om at hun skal ha giftet seg. Foto: NTB scanpixVis mer

Adele:

Adeles nye gullring får bryllupsryktene til å svirre

Én måned etter at paret skal ha forlovet seg, kan det virke som de har tatt steget videre. 

SEOGHØR.NO: I november hevdet flere kilder at sangstjernen Adele Adkins (28) og kjæresten Simon Konecki (42) hadde forlovet seg.

Ryktene sa at duoen planla bryllup i Los Angeles allerede denne julen.

Selv om verken Adele eller Simon kommenterte ryktene, kan faktisk det virke som at paret endelig er blitt mann og kone.

Onsdag ble «Hello»-sangeren nemlig avbildet på handletur i Beverly Hills med en ny gullring på fingeren.

The Sun, som er en av nettstedene som har publisert bildene av artisten, skriver at 28-åringen ikke gjorde noe for å skjule den skinnende ringen.

Flere fans har delt bildene i sosiale medier, og mange er bombesikre på at det er en giftering artisten bærer på fingeren.

- Ok, se på hånda hennes. Det er en giftering! Du kan gjerne motsi meg, men uansett, skriver en fan på twitter.

- Hva?? Er hun gift?? skriver en annen.

- Det er mulig at Adele er gift? skriver en tredje person på det sosiale mediet.

Saken fortsetter nedenfor.

Ville gifte seg i juleferien

Paret har vært sammen siden 2011, og har sønnen Angelo James (4) sammen.

Forrige måned meldte kilder overfor Daily Mail at Adele og Simon ønsket å gifte seg denne juleferien slik at Simons ni år gamle datter, som han har fra et tidligere forhold, kunne være en del av bryllupet.

BRYLLUPSRYKTER: Adele og Simon har vært sammen siden 2011, og nå kan det virke som om de har tatt forholdet et steg videre. Foto: NTB scanpix
BRYLLUPSRYKTER: Adele og Simon har vært sammen siden 2011, og nå kan det virke som om de har tatt forholdet et steg videre. Foto: NTB scanpix Vis mer

- Adele har ikke på seg en forlovelsesring. De er et privat par og ønsker kun at de nærmeste skal være der, sa nettstedets kilde.

Avslørte fødselsdepresjon

Nylig avslørte sangeren at hennes første periode som nybakt mor for fire år siden, ble alt annet enn forventet.

I det som skulle vært den lykkeligste perioden i hennes og samboerens liv, opplevde hun å bli hardt rammet av fødselsdepresjon.

- Det skremte meg. Jeg visste allerede at fødselsdepresjon kunne trigge forskjellige følelser. Blant annet at man ikke ville være i nærheten av sitt eget barn, frykt for å skade barnet, eller frykt for at man ikke gjør en god nok jobb. I mitt tilfelle ble jeg besatt av babyen. Jeg følte meg veldig utilstrekkelig. Det føltes som om jeg hadde tatt mitt livs verste valg, sa Adkins til Vanity Fair, ifølge Reuters.

LES OGSÅ: Brad Pitt fikk treffe barna i jula

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.